Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila94

sex uklad a uczucia?

Polecane posty

Hej. Po 3 latach zwiazku zerwalam z facetem. Po 3 tyg wolnosci, czytalam w necie ogloszenia o sexie itp. Znalazlam jedna ciekawa, napisalam do niego. Ja mam 20lat a on jeszcze 19. Popisalismy na whats app, wyslalismy sobie zdj. Zauważyłam ze go skads znam. Mieszkam w Niemczech i 3-4 lata temu chodzilam z M. do szkoły, mieliśmy razem kilka lekcji... 4lata temu bylam w nim zakochana bardzo...Nie pytalam go czy mnie pamięta...w ta środę (17.12.14) spotkalismy się o 1 w nocy na sex... On pracuje od 14godz do 1godz, jest bardzo zapracowany, ma auto...myśli juz jak mężczyzna a nie jak dzieciak...mówił mi ze nie ma dziewczyny bo żadnej jeszcze dobrej nie spotkał i nie ma czasu przez prace... Kochalismy się...było inaczej niż byłam z 3letnim związku...dłużej, intensywniej itp... Znów poczulam cos do niego,myślę ze się zakochalam, nie mogę przestać myśleć o nim...wczoraj w nocy tez był..po sexie z 20min posiedzielismy razem i pogadalismy i pojechał do domu. Dziś chyba tez przyjdzie..chciałabym jakoś go zatrzymać do rana, może pod pretekstem żeby rano jeszcze się raz kochać..bo jutro wieczorem jade do pl i będę po nowym roku... On od zawsze był taki ze malo rozmawiał, teraz tez tak jest..lecz po sexie się mnie pytał jak było, czy mi się podoba on i... Jak dojeżdża do domu to odrazu do mnie pisze ze fajnie było i i i ..a na koniec miłych snow dobranoc... Co myślicie co mam zrobić żeby go pokusić żeby dziś został na noc, żebysmy spróbowali być razem itp. Myślę czy mu powiedzieć ze jak będę w pl to kolo mnie mieszka mój były i mnie sledzi i nie chce dac mi spokoju.(tak naprawdę jest) może będzie zazdrosny? Co myślicie? Pozdrawiam was. Może napisać mu SMS jak mi napisze cos o spotkaniu dzisiejszym ze chyba będzie lepiej jak się nie będziemy spotykać bo czuje ze mogę niedługo się w tobie zakochać ...cos w tym stylu?

Gość gość
a może tabletka gwa'łtu?

Gość gość
Turek ? Kurd ?

Gość ckja
Troszkę kopnięta kolejność, ale ja strata baba jestem, inne klimaty ;-)

Gość gość
Niemcy mają luźne podejście do kwestii seksu, tym bardziej taki małolat i nie pisz mi tu, jaki jest dojrzały i inny niż wszyscy... Nie liczyłabym na Twoim miejscu na nic poważnego, skoro zaczęło się od seksu.

Ja byłam z facetem 3 lata który był gorszy ...nie szanował mnie po jakimś czasie, kłótnie,wyzwiska itd...no coz było minęło na szczęście... A jak myslicie, napisać mu tego smsa?

Gość ckja
Nie skreślajmy od razu. Autorki, weź się w garść, seks to nie wszystko. Jeżeli masz silny związek na mocnych podwalinach seks jest zarąbisty, a bez tych podstaw po jakimś czasie będzie pusty.

Gość gość
a może jednak coś z tego będzie, uważam, że nie należy stosować głupich gierek ,że by wzbudzić w nim zazdrość, ja bym odpuściła sobie taką manipulację, dla mnie to jest smieszne

Ok rozumiem, dzięki a co mam teraz zrobić? Powiedzieć ze dziś nie, ze może jutro rano przyjść na chwile np? Żeby widział ze mam tez cos do powiedzenia a nie jest tak ze jak on chce to tak zawsze będzie?

Gość gość
jeśli pragniesz,żeby był dziś u ciebie, to mu to powiedz, jeśli chcesz by został do rana to zaproponuj , jeśli nie chcesz to też mu powiedz - proste jak drut