Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła i zmartwiona matka

Moja córka nie jest już dziewicą!!!

Polecane posty

Wczoraj mi powiedziała, że w swoje 16 urodziny (19 listopada) straciła dziewictwo z 19-latkiem! Mam się martwić? Dać kej szlaban? Iśc do ginekologa i psychologa? Pomocy!!!

Gość gość
no na pewno do ginekologa jeśli nie chcesz mieć wnuka to jej sprawa jeśli ci powiedziała to znaczy że ci ufa nic ne możesz zrobić w tej kwestii jeśli jej zakażesz będzie gorzej możesz ją tylko ostrzec przed chorobami i chłopakami co chcą tylko tego radzę zaszczepić ją jak ją jeszcze nie szczepiłaś na hpv bo to jest groźne

Boże nawet mnie nie strasz ciąża. Chyba nie jest taka tępa żeby się nie zabezpieczać.

chyba w ciąży nie będzie bo czując , że to nastąpi dawałam jej do zupy , którą zjada chętnie środki antykoncepcyjne. musze przebadać corkę czy od tego zboczeńca , który odebrał mojej córeczce niewinność niczego nie złapała

Gość gość
A pozniej sprawdz jakim sprzetem przerznal ten twoj przyszly ziec twoja corke a najlepiej zrobisz jak mu sama nadstawisz swoja duupe i bedziesz widziala czy ma wystarczajaco duzego

Gość gość
rozmawiaj z nią, polecam artykuły katolickie, książki, przekonują dlaczego warto poczekać z seksem, spędzaj z nią więcej czasu, żeby nie siedziała w necie i tv

Gość gość
a jeśliby była nawet w ciąży, to niech nie usuwa, ale pewnie nie jest, lepiej oddać do adopcji niż zabijać

Gość gość
Suka z ciebie do zupy tabletki sypac corce Truc ja. czy ty normalna jestes? zamiast porozmawiac z nia ze to po slubie sie robi. Idzi do spowiedzi bo zgrzszylas z ta antykoncepcja. Mam nadzieje ze w ciqzy nie jest bo dziecko mialpby p******a babcie i bys gnebila biedna curke

Gość gość
20:23 sama idź do spowiedzi, skoro innych od suk wyzywasz :D Nie wierzę, że istnieją tacy ludzie. Kup sobie również słownik ortograficzny.