Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ehh dlaczego tak musi być

Polecane posty

Gość gość

Spotkalem się z dziewczyną z portalu randkowego, ona zaproponowala spodkanie, spodkalismy sie w restauracji,ledwo zaczelismy rozmowe , ona spytala mnie jaki mam samochod, (zaorientowlem sie ze to raczej materialistka) odpowiedziałem że nie mam(oczywiście celowo) żeby zobaczyc jak zaregauje, potym jak powiedziałem ze niby nie mam, zaczełą coś kręcic ze musi isc itp mineło może z 5 minut od kiedy tam weszliśmy. Zebyscie widzieli jej minę gdy wsiadałem do swojego bmw x3. gdy wychodzila z restauracji.Najlepsze jest to ze podeszął do mnie i chciala zeby wrocil do restauracji , gdzie mnie splawiła gdy powiedzialem ze nie mam samochodu, Dlaczego tak cięzko znalezc porządną ,kochajacą za nic kobiete ?

Gość gość
a dlaczego tak ciężko nauczyć się ortografii?

Gość gość
tak,ortografia pomoze ci w czunieniu dobra:D

Gość agatka007
Po prostu nie trafiłeś na odpowiednią , życie dzisiaj jest bardzo trudne a spotkać tą właściwą osobę jeszcze trudniejsze. Dziewczyna miała niezły tupet...

Gość gość
Ja jestem miłą i sympatyczną dziewczyną to za to dostaję od życia po d***e :P Faceci są okrutni :/

Gość gość
robisz sam sobie na zlosc

Gość gość
00.06 DOKŁADNIE! Ja się już nie dziwię zdzirom i szmatom, że są jakie są - gdybym umiała, sama bym się zeźliła, całe życie jestem szczera i fair wobec ludzi, a przynajmniej staram się najbardziej jak umiem a w zamian dostaję wiadro pomyj na twarz i g****o w pudełku. Tak jest właśnie, że im człowiek porządniejszy, tym bardziej po d***e dostaje, nawet jak jest ostrożny i byle komu nie ufa, zawsze, zawsze znajdzie się jakiś mentalny szczeniak, który swoim chamskim zachowaniem przypomni ci, że tacy jak ty nie zasługują na szczęście - Bóg jeden wie, dlaczego...

Gość gość
Najpierw sobie kup słownik ortograficzny dopiero potem samochód :)

Gość gość
temat nie dotyczy ortografii ,tylko pustych kobiet!s