Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zinterpretowac jego zachowanie

Polecane posty

Gość gość

od tygodnia jestem zarejstrowana na portalu randkowym dla polakow za granica. W piatek dostalam mila wiadomosc od faceta. ktora bardzo mi sie spodobala. Okazalo sie ze wiele nas laczy, dodatkowo poczhodzimy z tego samego rejony w polsce. Wymienilismy sie mailami, on wydawal sie byc bardzo zainteresowany, w ten sam dzien wyjezdzal do polski na swieta. Problem w tym ze od soboty nie dostalam od niego zadnej widamosci, a na moja ostatnia nie odpisal. Dzis sprawdzilam ten portal i on sie tam zalogowal wczoraj o 22, czyli mial dostep do neta, wchodzil na moj profil wtedy. Myslicie ze powinnam do nie go napisac czy on mnie juz olal?

Gość gość
No chyba jakby chcial, to by napisal???!!! Wez dziewczyno, to juz w realu nie ma facetow?

Gość gość
to po co mi zawracal glowe wczesnijszymi wiadomosciami? czemu teraz tak zamilkl? no wlasnie ze nie ma facetow w realu, nie mam stycznosci z polakami na codzien, wiec sie tam zrejestrowalam

Gość gość
Jak facet jest z interes.to zawsze znajdzie czas.Napewno umawia się z kilkoma naraz.Tak miałam,znajomi mi mowili ale ja nie słuchałam.Jak nie ma dla ciebie czasu,ciągle gdzieś dzwoni albo do niego dzwonią,znika potem to daj sobie spokój.nie jestes jedyna.Tacy tak robią

Gość gość
Po co z toba pisal? Dla zabicia czasu....na obczyznie widac mu sie nudzi....a chociaz w tym samym panstwie mieszkacie?

Gość gość
jeszcze sie nie spotkalismy ja nie mam konta premium na tym portalu, wiec on podal mi swoj email on tam nie ma nawet zdjecia, tazke wciaz nie wiem jak wyglada, ale te wiadomosci ktore mi wyslal to byly naprawde sensowne nie rozumiem po co dazyl do kontaktu ze mna, a teraz przestal sie odzywac dziwne

Gość gość
Oszukuje cię,nie myśli o tobie.zlej go,chyba ze lubisz byc oszuliwana:-(

Gość gość
Mój facet jak z Włoch wracał to co jakiś czas dzwonił żeby głos usłyszeć i informował mnie gdzie jest w trasie.Gdyby mu zależało aby cię poznać juz by dawno sie odezwał.Nie chce zwiazku poważnego ,tak sie bawi zobaczysz.Facet jak mu zależy dba o kontakt.Jak mu nie zależy to tak właśnie robi jak ten twój.a potem sie odezwie i coś zmysli,nie daj sie nabrać,bo będziesz płakać.:-(

Gość gość
jeszcze daleka droga do poznania niezrozumiale jest dla mnie po co pisal mi maile, wydawal sie zainteresowany itp a nagle ucichl

Gość gość
Z nudow!!!!! Pewnie spasiony, zapocony 50 latek i szuka wrazen, bo w realu nie ma na co liczyc. A tak chociaz mial zabawe...