Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to cofnąć? Wyszłam na księżniczkę :(

Polecane posty

Gość gość

No więc tak bylam z chlopakiem miesiac potem rozstaliśmy się i ja chciałam żeby mu mnie brakowało dodawałam jak głupia foty na fb swoje seksowne i ładne..pisałam w komentarzach z kolegami itp prowokowałam go do zazdrości poprostu..ale on nie pękł. Nie podziałało to na niego i domyślił się że próbowałam wywołać zazdrość specjalnie by padł mi w ramiona..i powiedział mi o tym otwarcie.. Jest mi wstyd przed nim bo wyszłam na wpatrzona w siebie głupia idiotkę..niewiem jak to naprawić , on stracił mną zainteresowanie już..wiem że bylam głupia ale ja taka nie jestem, grałam..wszystko było na pokaz bo chciałam by wrócił do mnie by poczuł że mnie traci..ale zadziałało to odwrotnie..usunęłam wszystkie zdjęcia z fb i nie pisze już z nikim w komentach ale to na nic już..straciłam chyba w jego oczach..:( jego byle go zdradzały więc pewnie do mnie poczuł niechęć że ja też taka będę,a ja taka nie jestem w głębi siebie jestem wrażliwa i uczuciowa, wierna nigdy nie zdradziłam nikogo.. jak to naprawić?!

Gość gość
Nie da się. Masz nauczkę na przyszłość.

Gość gość
Myślisz?? Kurcze :( znamy się w sumie krótko prawie wogole bo co to miesiac razem..to nic... Więc myslalam że jak teraz zacznę o niego zabiegać i walczyć to że się uda to naprawić :(

Gość gość
Zasuwaj? Tzn że mam walczyć tak? Bo wiecie też mi jest trochę głupio że ja będę walczyć a on będzie siedział z założonymi rękami i miał satysfakcję że się za nim uganiam..boję się że przez to że nie będzie musiał mnie zdobywać to że potem będzie miał mnie gdzieś.. Więc niewiem jak to rozegrać. Może by zrobić tak że teraz dam wszystko z siebie byle bysmy byli razem a potem pomalutku gdy go na nowo rozbudzę oddalać się by mógł mnie zdobywać znów?

Gość gość
paulina to ty?:D

Gość gość
Yyy? Niee:) nie jestem Paulina:)

Gość gość
pop...ne te wasze gierki. Chociaż jedna spadła przez to na d u p ę