Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chrzestna się na nas obraziła

Polecane posty

Gość gość

Poprosiliśmy na matkę chrzestną moją kuzynkę. Na chrzcie była, a że nie wynajmowaliśmy restauracji, tylko robiliśmy w domu, pomagała mi gotować, sprzątać itp. Dała małej piękne kolczyki. I od chrztu nie widzieliśmy jej ani razu. Zaprosiłam ją na roczek - nie przyszła. Drugich urodzin nie urządzaliśmy, za to urządziliśmy trzecie - też nie przyszła. Jak do niej dzwonię to nie odbiera. Lilianka się pyta gdie jest ciocia Ola, a ja nie wiem, co powiedzieć.

Gość gość
no to szykuje jej sie komunia bez chrzestnej :classic_cool:

Gość gość
Lilianka zapamiętała jak ją ciocia Ola do chrztu podawała? Prowo jak sto choooyów

Gość gość
Lilianka wie, że ma chrzestną i chrzestnego. Chrzestny u nas jest jakoś raz na miesiąc/ 2 miesiące. Mówimy jej, że ma ciocie i ona wie jak wygląda, bo czesto oglądamy zdjęcia, również te ze chrztu. Wszystkich gosci ze chrztu widuje do dzis z wyjątkiem chrzestnej. :(

Gość gość
Zapomniałas dopisac ze Lilianka chce laptopa hehe hihi

Gość gość
Jak dzwonisz do chrzestnej tylko w okolicach świat i urodzin córki to nic dziwnego, że się nie odzywa. Pewnie nie chciala zostać chrzestną, ale presja rodziny bo głupio odmówić dziecku i teraz tak wyszło.