Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy umówiłabys się z facetem który jest MYŚLIWYM?

Polecane posty

Gość gość

Mnie ta informacja odrzuciła od niego w sekundzie, nie odzywam sie do niego a on zdziwiony o co mi chodzi. Kocham zwierzeta i taki sport to dla mnie chora rozrywka

Gość gość
Ale pracuje jako mysliwy?

Gość gość
Ogarnij to kretynko ze jakas czesc zwierzat musi isc na odstrzalzeby nie niszczyly upraw na twoim miejscu nawet bym sie nie zastanawial jadlas kiedys dziczka z buleczkami na parze w sosie wlasnym? No wlasnie ;) znajomy jest mysliwym razem z zona maja po67 lat cale zyxie na dzikach zero chemii sa nie do zajechania

Gość gość
Też by mnie odrzuciło, nie wiem jak można mieć frajdę z zabijania zwierząt. Dla mnie taki człowiek od razu wydaje się podejrzany i nie mogłabym na niego patrzeć.

Gość gość
Mnie też by coś takiego odrzuciło, bo kocham zwierzęta, ale nie oceniajmy książki po okładce :) Daj mu szansę.

Gość gość
Chyba, że na okładce jest wielki napis Mein Kampf, wtedy jak najbardziej można ocenić.

Gość gość
Juz dawno umawiam sie z mlodym przystojnym mysliwym, na kazdym spotkaniu jestem odszczeliwana ze az odlatuje, a ma czym w moja pipke strzelac, do buzi nie moze mi wejsc jego strzelba, ale do szparki wchodzi cala i mi cudnie robi