Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jestem porąbana napisałam wykładowcy życzenia!!

Polecane posty

Gość gość

co ja tam popisałam.. żebyście to widzieli D: przemyciłam nawet sprytnie sugestię, żeby się poznać bliżej. Ale życzenia dość standardowe, o czymś tam się rozpisałam, potem mówiąc, że za dużo piszę i że się już zamykam ciekawe, czy cokolwiek odpisze D:

Gość gość
no i co, plus za odwage

Gość gość
Chyba plus za lizusostwo i frajerstwo. Bo to głupie jest co zrobiłaś.

Gość gość
Jakie lizustwo? ja tam już nie studiuję.

Gość gość
No to tym bardziej to jest głupie. Pomyśli, że lecisz na niego. U mnie w szkole kiedyś dziewczyna też była bardziej miła niż wszyscy dla nauczyciela to od razu sobie coś ubzdurał i potem ją nękał telefonami i wiadomościami. Nie ma co za bardzo spoufalać się z osobami, które Cię uczą lub uczyły.

Gość gość
ale właśnie tak jest. On mi się podoba i może mnie nękać, jak chcesz;)

Gość gość
Na razie mie odp, ciekawe czy kiedykolwoek to zrobi

może i głupie, ale przynajmniej jesteś odważną i otwartą osobą, chyba że się upiłaś:-p we Francji Hiszpanii czy Włoszech takie coś byłoby normalnie odebrane

Gość gość
A ten wykładowca nie ma rodziny ??

Gość gość
Jest po 30stce, obraczki nie ma. Wiesz, proponuje zwykle spotkanie, decyzja nalezy do niego

Gość gość
Ale może mieć rodzinę obrączki nie noszą wszyscy. Zobaczysz odp dobrze nie odp będziesz mieć pewność że sprobowalas

Gość gość
No właśnie :) spróbować nie zaszkodzi

Gość gość
Wiec daj znać jak odp :). Mi niestety brakuje odwagi i nie pisze pierwsza i to jest błąd

Gość gość
No ladnie a jak sie zgodzi ?

Gość gość
A kogo masz na oku? :) Ja się liczę z tym, że może nie odpowiedzieć.

Gość gość
A wiesz co odważyłam się napisać do koleżanki brata widzieliśmy się kilka razy później był na chwilę za granicą później wrócił ale nie mieliśmy okazji się spotkać. Przypadkiem odebrał koleżanki tel i zaczęliśmy gadać i umówiliśmy się na spotkanie ale za każdym razem coś nie wychodziło i to z jego strony. Na Koniec Wyjechał Znów Za Granicę Bez Słowa A dziś napisał mi życzenia świąteczne porostu co za koleś

Gość gość
Uh :// myślę, że koleś może nie być zdecydowany. A to ty czy on proponował te spotkanie?

Gość gość
Właśnie tak ostatnim razem jak powiedział ze nie przyjedzie to powiedziałam mu ze jego wybór może przyjechać i pogadamy a on na drugi dzień wyjechał i się nie odezwał do dziś

Gość gość
Więc on chyba wybrał :(. Szkoda.... Chciałabym, żeby mi się powiodło, tęsknię za tamtym wykładowcą niesamowicie. Ale wiem, że to loteria, po prostu, a ja niejako zdana jestem na jego łaskę

Gość gość
Ale wszystko się wyklucza pisał jedno zrobił drugie. A ja ucieszyłam się z tych życzeń. A co do wylkadowcy trzymam kciuki żeby napisał :)

Gość gość
Faceci tak czasem mają. Ewidentnego kosza nie dostaniesz, tylko będzie tchórzył i kręcił, a może po czasie jednak się odezwie (choć niekoniecznie). Nie wiadomo, ja miałam i takie i takie sytuacje

Gość gość
Najlepiej, jak to facet lata, wtedy masz ewidentną sytuację. Ale za mną biegali często nie w moim typie. No i moją wadą jest to, że lubię sama podejmować inicjatywę, niektórzy mówią, że to podstawianie się facetowi na tacy. Z drugiej strony, czy ja się komuś pcham do łóżka? Tego wykładowcę chcę po prostu poznac. Zawsze jest opcja, że zmieniłabym o nim zdanie po spotkaniach :D. Kto wie? Desperatką nie jestem w każdym razie

Gość gość
Ja wolała bym szczere spadania to. Ale będę skazana na niego bo dobrze znam się z jego siostra wiec będziemy się widywać. A wykładowca milczy ??

Gość gość
Tak, milczy. Facetom często ciężko być szczerym. . A tak bardzo Ci się podoba ten brat?

Gość Filgit
Chyba Cie przebilem. Poszedlem do przyjaciela z prezentem i jak skladalem zyczenia, pocalowalem go w usta. Po czym stamtad zwialem, poszedlem do rodzicow, nic nie zjadlem, wrocilem do domu i jak ostatni idiota siedze i czytam Kafe szukajac tematow sugerujacych, ze ktos ma gorzej. :o

Gość gość
Tak niby jest taki zwykły chłopak ale ciągnie mnie do niego i myślę o nim cały czas. Ma w sobie to coś. Chociaż coraz częściej myślę że nic z tego nie będzie a szkoda

Gość gość
Zycze zeby ci odpisal

Gość gość
Odważna jesteś ja bym się nie odważyła

Gość gość
Studentko on cie bedzie ****** jak szalony