Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna zdradza mnie ze swoim przyjacielem

Polecane posty

Gość gość

Moja (już) była dziewczyna sypia ze swoim przyjacielem. Szczerze mówiąc zawsze się tego obawiałem, choć ona zaprzeczała mówiąc, że nie jest w jej guście, za niski (ma koło 165 cm wzrostu, podobnie jak ona) i do tego z nadwagą. Byliśmy razem od początku trzeciej klasy liceum (przeszło trzy lata) i muszę przyznać, że bardzo mnie ta sytuacja zraniła... Co prawda mam w tym trochę winy, studiujemy w innych miastach, ona jakieś 100 kilometrów od domu, ja przeszło 300. Także widywaliśmy się co dwa tygodnie. Wakacje spędzaliśmy razem. Nawet byliśmy razem w Bułgarii we wrześniu bieżącego roku. O jej romansie dowiedziałem się w nie najlepszym stylu, gdy była u mnie na weekend w Warszawie dwa tygodnie temu przypadkowo zapisała swoje hasło do maila w mojej przeglądarce. Pasowało także do facebooka, zacząłem czytać jej wiadomości. Chciałem dowiedzieć się co pisze o mnie swoim przyjaciółką, a trafiłem na opisy czegoś zupełnie innego... Sporo tego przeczytałem. Chwilę później zadzwoniłem do niej z awanturą, lecz ona zaczęła mnie zbywać i wyśmiewać to co mówię. Gdy powiedziałem, że czytałem jej wiadomości nagle to ona zaczęła mieć do mnie pretensje... Cała rodzina wypytywała mnie wczoraj dlaczego w tym roku nie zjawiła się u nas pierwszego dnia świąt. Myślałem, że oszaleję...

Gość gość
No to masz z***bsite swięta chłopie!

Gość gość
Faktycznie z******te...

Gość gość
Po prostu powiedz wszystkim, że rozstałeś się nią i tyle w temacie.

Gość gość
teraz modne sa zwiatki cuckold, dziewczyna zdradza faceta a on to akceptuje

Gość gość
Powiedział co wiedział... Poza tym to zdrada kontrolowana

Gość gość
Ja też bym kopnął w dupę taką dziewczynę jak bym się dowiedział że mnie zdradza ;) z jakimś pajacem

Gość gość
Jak ten przyjaciel ma lepszy sprzet i rznie ja tak dlugo ile potrzebuje to normalne ze cie bedzie zdradzac, Ja tez bym cie zdradzala jak bym taka szanse miala

Gość gość
ale nie masz szansy bo nikt cie nie chce wielorybie :D

Gość gość
Chłopie, widzisz.. Same prostaki sie tutaj wypowiadają. Żadna odleglosc nie usprawiedliwia zdrady. Wiem, bo moj chłopak tez został zdradzony przez swoją ex. Widywali sie faktycznie dość rzadko, bo dzieliła ich cała Polska praktycznie, a potrafili sie nawet dwa mce nie widzieć. Cóż, z jednej strony rozumiem, ze brak bliskości robi swoje, ale wtedy sie zrywa i koniec. I wtedy chulaj dusza. Rozumiem twój bol. To, ze niższy, to wcale niczego nie dowodzi. No cóż, dobrze ze sie z nia rozstałes. On był obok to skorzystała. Przykro mi. Ja nigdy nie wierzyłam w takie zwiazki na odleglosc. Ech, szkoda ze stało sie to na święta. Przykro mi i mam nadzieje, ze zrobisz sobie jakies noworoczne postanowienie ;)

Gość GracjanMazur
Trzeba bylo też sprawdzić ją przez i-mobi pl.Miałbyś wtedy dostęp do historii jej smsów i połączeń.