Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę uzupełnić szafę

Polecane posty

Gość gość

Chodzę w tej samej kurtce, butach od prawie 4 lat, ubrań mam malutko, bluzki ze dwie na wyjście... Mam taki problem ze nie lubię kupować ciuchów, jeśli nawet w czymś super wyglądam to na 99 % tego nie kupię bo nie chcę żeby ktoś wiedział ze kupiłam to w tym sklepie za ta cenę itd. Chcę kupić trochę ubrań w innym mieście tylko nie wiem które wybrać :(

Gość m ądralIa
to jak to robisz, że chodzisz w czystych mając tak mało ubrań? Ja musiałam kupić ubrania w większej ilości, bo nie cierpię chodzić w nieświeżych

Gość gość
no może przesadziłam, mam dwie takie które są ładniejsze i kilka takich w których źle się czuję ale w nich do szkoły chodziłam

Gość gość
Warszawa, Gdańsk, Suwałki czy Białystok?

Gość m ądralIa
to w necie sobie kup, np.na allegro

Gość gość
internet odpada

Gość gość
Idz do ciucholandu w warszawie , mozna trafic na super ubrania nawet z metkami znam super ciuchland przy nowolipkach 15 blisko kina femina, lub przy pulawskiej , ja tam czesto kupuje ! Lub w centrum chandlowym np warszawa arkadia przy ul.Jana Pawla pewnie zaczna sie mega wyprzedaze, albo warszawa wilenska

Gość gość
Lepiej kupic w sieciowkach niz na bazarze czy od hinczykow, no jak kto woli duzy wybor warszawa marywilska , jezdza bez platne busy

Gość Milzonkowa
Może wejdź na Allinside.pl? Mają ogromny wybór ubrań, ceny są atrakcyjne, a jakość ok.