Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Miłość to niewola płacz i zgrzytanie pochwy

Polecane posty

Gość gość
nie nie zgadzamy sie, twoja relacja z twoim partnerem jest toksyczna uzaleznil cie od siebie i cie rzuci czekam na to

Miłość to jest takie coś, czego nie ma. To takie coś co sprawia, że nie ma litości... To tak jakby budować dom i palić wszystko wokół... Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy, jak do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz Moja Maleńka i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz przełknąć... Wtedy, kiedy nie zaśniesz, zanim nie dotkniesz jej brzucha... Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić.

po kilkudziesieciu zawodach milosnych olejesz to i zaczniesz brac facetow tylko na seks... :P:)

Gość Zberek
tak jak moja matka:classic_cool:

Gość gość
ja tam chce rozmawiac z kazda dupa i ****** ile sie da :D:D z jedna laska byc to nie sztuka... niedawno odkrylem w sobie talent w relacjach damsko meskich. nei chodzi mi o podryw tylko ogolnie, dla siebie jestem idealem mezczyzny :classic_cool: kazda kobieta jak mnie pozna to bedzie mnie pragnac :classic_cool: wiem to czuje to