Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patorodzina

czy wasze rodziny też są p******e

Polecane posty

Gość patorodzina

czy wasze rodziny też są p******e

Gość gość
moja matka to sukowata, władcza osoba, histeryczka, wiecznie ma fochy, działa wszystkim na nerwy. Ojciec to szowinista, typowy męski leń, ma niespójne poglądy i jest niezrównoważony. CODZIENNIE się kłócą. Czy u was jest podobnie, skończy z tą pseudokatolicką zjebaną rodzinką. Większość katolickich rodzin po prostu ssie i są dysfunkcyjne

Gość katolicka rodzinka
to największe g****o wymyślone celowo przez kościół katolicki, jeszcze ten zakaz aborcji, że jak kobieta wpadnie musi urodzić dziecko którego nie chciała. Kurwa seks służy do zabawy a nie do prokreacji do ciężkiej cholery.

Gość gość
polskie kobiety to tępe męczennice niezaradne życiowo, czesto mają do tego po prostu tępe mordy i piskliwy głosik :O i tak z***bioeszczo sie wszystkim ekscytują :O

Gość gość
a ja mam inny problem z starą!!! ok było tak stara dala mi 10 na klasowe, potrzebne bylo tylko 6 za reszte kasy kupilam se korektor za 1,20.wrucilam do chaty i pochwalilam się korektorem a ta stara!!! "ile to kosztowalo?" ja na to 1,20 a ona "jakim prawem za moje pieniądze kupiłaś sobie korektor?", "czy ty jestes jakas poj**ana że kupujesz korektor? ja wczoraj kupilam 2 korektory!!!" ja na to" niewidziałam tych korektorów, żal ci tych 1,20?" a ona k**wa "tak żal mi 1,20" ja"może przydadzą mi się dwa" ona"k**wa ty jestes jakas psychiczna!!!" odpowiedziałam " dlaczego bo kupilam korektor? " a ona"tak" japie**ole i tak caly czas, zresztą to nie pierwszy raz gdy ona dostaje tak zwanego"ataku" mam przesrane zniszczyła mi dzień, a zapowiadal sie tak fajnie, i pod koniec zawsze ona musi coś spie**olić!!!!!

Gość gość
Moja matka jest okropna. Chociaz mam 20 lat, traktuje mmie jak bachora. Gdy raz zrobie cos zle, cos mi nie wyjdzie to caly czas mi to wypomima... Wiadomo ze gdy ona cos zrobi zle to jest wszystko cacy i nikt nie ma prawa powiedziec zlego slowa. Nie zauwaza tego, jak ciezko pracuje w domu i sklepie. Nie widzi jak wypruwam sobie flaki zeby jej pomoc, utrzymac. To tak jakby miec w domu niewdziecznego dzieciara. Najchetniej oddalabym ja do jakiegos domu spokojnej starosci ale rodzina nie dalaby mi zyc. Moje zycie jest bez sensu. Mam ochote sie zabic...

Gość patorodzina
Studzia nie wstydź się, większość ludzi ma tak naprawdę porąbane rodziny, nawet jak rodzice nie piją i nie biją to mogą dręczyć psychicznie a to czasem jest jeszcze gorsze... w Polsce dysfunkcyjna rodzina to niestety norma... to żaden wstyd, nie ty sobie taką rodzinę wybrałaś

Gość gość
moja matka tez mnie w*****a drze ta jape o byle co co chwile sprzata jak jakas nawiedzona sa wakacje ja jestem chora a ona mi karze sprzatać to moj pokoij wiec na chuj te spiny ;/ ona ma jakas chorobe z tym sprzataniem k***a dreczy mnnie i cala rodzine k***aniem juz do tej pracy popierdaka bo mam jej dosc. drze ryja o byle gowno caly czas p******i bezsensu i w*****a już kazdego

Gość gość
to temat o zj****ych matkach? spoko też coś opowiem... k****, wiecej takich portali, bo swiat nie wierzy, ze te falszywe sk****ale matki sa tak k***a obrzydliwe. Nie jestem juz nastolatkiem a moja stara mnie nadal w*****a,ze ja p******e!Az mnie k***a trzesie na sama mysl! Mialem 13 lat spokoju od niej, niestety syt. mnie zmusila zamieszkac u niej na pare tygodni w oczekiwaniu na nowe mieszkanie. I zaczela sie powtorka z rozrywki. 17 lat k***a mnie meczyla j****a. S*******ilem 1500 km od niej, ulozylem sobie zycie a ta szmata nawet z takiej odleglosci probowala sie wp******ic i mieszac w nim.Dostala kare! Zmienilem numer i chuj mialem spokoj...do ostatniego czasu. Na dworcu by mnie juz lepiej traktowali niz ona. Wylicza mi co zjadlem, pyta non stop o kase, przyp*****la sie do byle czego, ze to talerza do zmywarki nie wlozylem, ze to jej k***a komputer ,ktorego nawet nie dotykam,bo mamswoj laptop, rozj***lem, ze k***a za goraco, ze jej nogi jebia, wszystko moja wina.P********a intrygantka. Ojciec, madry chlop, ale troche nie w pore sie skapnal, ze to p******a baba jest i zostawil mnie w gownie z ta idiotka a ona sie k***a po 27 latach jeszcze na mnie wyzywa. Wredna, zawsitna k****. Przy ludziach, zgrywa kochajaca, poswiecajaca sie matke...oj ja ja nagram kiedys!

Gość gość
mnie osobiście bardziej wnerwia ojciec niż matka, ale widze tu przoduje matka hmmm ciekawe... myślę że coś w tym musi być, że kobiety katoliczki to głupawe, histeryczne worki na spermę

Gość gość
Moja tez jest p*****lnieta ,nonstop p******i bez sensu i ma pretensje chuj wie o co. Sama jest durna jak uposledzona malpa , ale wszyskimi chce drydowac.Moj ojciec byl biedny, ale tez porzadnie p*****lnienty ,ze z taka KURWA sie zadal.