Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraa24

Coś jak allegro tylko, że o wiele taniej :)

Polecane posty

Gość Sandraa24

Cześć, Ostatnio natrafiłam na nową stronę z licytacjami nowych sprzętów elektronicznych ale,że na ogól nie wierze w tego typu stronki, poszperałam trochę w internecie, trafiłam na sporo informacji, niektóre były sprzeczne ale zaryzykowałam,postanowiłam poświecić noc na licytacje, zaczęłam od Telewizora Samsung, ale ktoś był widocznie lepszy przelicytował mnie, stwierdziłam, ze jestem zbyt zawzięta aby odpuścić .Spróbowałam o bezprzewodowe słuchawki Creative WP 450 Bluetooth (Cena w sklepie : 479.00) aby sprawdzić wiarygodność strony, kupiłam 200 kredytów akcja dobiła do 29.80zl i udało się , nikt nie podbił mojej aukcji. Następnego dnia skontaktowałam się z adminem strony i przesyłka jest już w drodze.Polecam wziąć udział w licytacjach , warto czasami chyba wydać te 50 czy nawet 200zl aby wygrać np laptopa? Powodzenia :) PS: a zapomniałam o linku :P http://tanieaukcje.com/p/d247fb71634d11e4a1740025907bb422

Gość gość
a co z tego masz że poświęcasz swój cenny czas na pisanie o tym ? Żegnam

Gość Zumboczka
Ja znam coś podobnego, ale allinside się zwie i nie pracuję tam tak jak Ty w tym tanieaukcje ;D wiec SZCZERZE polecam, a nie z obowiązku służbowego. :)

Gość roxy 6
a ja na przykład ostatnio odkryłam strone z licytacjami ktora sie nazywa sknerus.pl. Ceny aukcji się zaczynają od 0zł i można się bardzo obłowić. Ja na przykład licytuje ręcznie, bo jeszcze nie ogarniam jak się to automatycznie licytuje. Świetna zabawa i emocje, a do tego sprzęt mega tanio

Gość gość
A moge tam sprzedawać? Nie??? To dlaczego porównujesz to do allegro? :O jedno ich łączy to też są oszuści, ale większego kalibru

Gość Goszcz
Ja sie bawie na sknerus.pl Pisze ze sie bawie bo traktuje to jak zabawę która daje wiele emocji i dodatkowo można na tym co nieco zyskać jeśli sie uda. Ale to nie zmienia faktu ze jak ktoś bardzo chce to pewnie można na tym zyskać jesli ktoś ma głowe na karku i trochę szczęścia

Gość NocnaFur
Sknerus może być naprawdę fajną alternatywą dla tradycyjnych zakupów. Nie dość że można wylicytować coś w bardzo dobrej cenie to daje nam to także dreszczyk emocji czy sie uda ;D

Gość Tencz
Uwielbiam sknerusa za to że udało mi sie juz 3 razy wygrać :D Nie obawiajcie się(tak jak ja na początku) ze jak coś wygracie to nie przyjdzie albo przyjdzie jakiś szmelc. Wszystko jest w porządku

Gość luiczka
no wlasnie mi tylko raz ale mega się cieszę z tej rzeczy wygranej! polowałam na nią długo a ze się trafiło na sknerusie to się ciesze:) super sprawa ten portal!

Gość gość
Dołączysz niebawem do pana Piotra K. (tego od Vita Slim):D

Gość gość
słyszałam o sknerusie mój znajomy ma tam konto i z tego co mi mówił to całkiem w porządku serwis

Gość gość
Jak oni sprzedają laptopa wartego 1500 po 63 złote - to oni chyba chore ludzie są! Co nie? :D

Gość gość
Ja widziałam jak ktoś kupił lapka za 51 zł. Za chilkę wystawili identycznego - zadzwoniłam do nich i powiedziałam że dam im za niego 100 zł. I NIE CHCELI!!! I ktoś go kupił za 23 zł.... Głupki jakieś :D

Gość gość
Ja to sobie myśle że to chyba jakaś mafia prowadzi, która musi się pozbyć jak najwięcej pieniędzy. I dlatego wolą sprzedać lapka wartego 1500 zł - za 23 zł niż za stówę. Też tak myślicie?

Gość gość
Chyba nie - ja zadzwoniłam i chciałam im dać te 10 gr. I TEŻ NIE CHCIELI!! Im chyba było potrzebne dokładnie 23 złote.....