Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żony i dziewczyny pytają Was jak lubicie mieć robionego lodzika?

Polecane posty

Gość gość

pytanie jak w temacie. Po pierwsze czy wasze kobiety Was o to pytają, a po drugie czy im mówicie, jak chcecie być pieszczeni ? Ja próbuję różnych sposobów z moim mężem, ale mam wrażenie, że nie jestem w tym mocna tzn. jak pytam czy che tak czy tak (przy lodziku) , to nic nie mówi konkretnego, tylko odpowiada, że jemu się wszystko podoba. A mnie sie wydaje, że on się krępuje powiedziec, jak dokładnie woli. To głupie, bo przecież nie znamy się od wczoraj. A czy Wy dziewczyny - pytacie o to swoich partnerów ? Czy mówią, jakie mają życzenia.

Gość gość
A daj spokuj i nie cierp. Facet jest szczęśliwy że w ogóle go TAM dotykasz. Problem pojawia się kiedy chcesz wytłumaczyć facetowi że to co lubi on, i co zadawala jego, nie zadawala kobiety, jak i to że kobiety potrzebuje więcej czasu niż facet. Tutaj musimy być dobrymi nauczycielkami i dokładnie pokazać (ręka na ręce) jaki lubimy rytm, jak głęboko, kiedy tylko trochę, a przedewszystki wytłumaczyć że samo jeżdżenie jęzorem albo paluchem tam i z powrotem nie jest przyjemne (im to wystczy). Nie zapomnij o zadziorach! Jak facet ma zadziory na paluchach to nie jest to przyjemne uczucie chyba że jest się masochostką :-)

Gość gość
Moja niunia jast tak dobra w te klocki ze niemusi pytać. Robi mi z ptaszkiem cuda:-)

Gość gość
zony tego nie robia bo uwazaja ze to ochydne dlatego korzystajmy puki jest jeszcze dziewczynom bo po slubie to mozecie zapomniec