Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jak ktos ma policjanta za męza to wszyscy ludzie zazdroszcza

Polecane posty

Gość gość

u mnie w miescinie sąsiadka ma męza policjanta i kazdy jej zazdrosci...sąsiedzi wszyscy mówia ,że ma szczęscie ta agata i ,że sie ustawila... czy to naprawde taki prestiz miec meza policjanta?? on jest starszym sierzantem sztabowym ,więc pewnie zarabia sporo..moze tej kasy zazdroszcza ludzie..sama nie wiem..

Gość gość
O nie nie. Mój teściu jest policjantem i alkoholikiem. I znajomy jest policjantem i jest chory psychicznie. Dziękuję za takich mężów.

Gość gość
moja sasiadka z działki tez ma meza policjanta, jest gruby jak swinia a ma tylko 36 lat, cham i prostak ze nic tylko współczuc

Gość gość
No wiesz, swoje zarobi,na lapowkach tez dobrze wyjdzie. No i w wieku 40 lat na emeryure se pudzie. Mlody wypoczety sprawny bo gliniarze sie nienameczom w pracy. No i sasiadki zazdroszczą takiego chlopa:-)

Gość gość
zazdroscicie im kasy i dlatego jadem plujecie.

Gość gość
Mnie kiedys policjant poprosil o reke, ale sie nie zgodzilam i nie zaluje

Gość gość
u mnie w mieście zazdrości się księdzu i wójtowi a na mojej ulicy sąsiadowi, bo ma sklep spożywczy i dwa samochody

Gość gość
po mojej sasiadce nie widac zeby mieli mase kasy, takze nie wiem czego tu by mozna zazdroscic w takim mezu

Gość gość
Pfu, psa za meza miec??? W zyciu, u mnie na dzielnicy by mnie zlinczowali nawet za policjanta w rodzinie, jakbym chociaż kuzyna w psiarni miala to zycia nie miałabym.

Gość gość
Tez nie lubię policjantow bo się noszą jakby nie wiem kim byli. Prawo łamią bo myślą że i tak im się upiecze. Zony zdradzaja na tanie szmatki latają. Sama zenua. Są jednak sprytniejsi od nich i w dzisiejszych czasach są kamerki dyktafony i ludzie nagrywaja pokazując ich pracę. A ci z prewenci to potrafią pijaka pobic bo jak gdzieś bojka wieksza z bandytami gdzie noze i siekiery lecą to spier.... na drzewo. Jeden taki mi mówił że on zdrowia i życia nie będzie narazal. To po co szedł do policji?

Gość gość
11:56 już kafeteryjna patologia wstała?

Gość gość
Faceci zazdroszczą darmowego ******** :D co służba to inna :)

Gość gość
ja to bym chciała policjanta, jakby mi wieczorem w mundurze z tą swoją pałką i kajdankami do łożka wchodził to bym nie wygoniła

Gość gość
Próbowałam dostać się do policji ale na piłce lekarskiej poleglam. Trzeba rzucić 5 metrów a ja rzucam 4,5m. Ma ktoś sposoby aby rzucić dalej? Ta piłką rzuca się jak juz człowiek zmeczony bo trzeba przejść cały tor przeszkód. W czasie się mieszcze tylko ta piłka heh

Gość gość
Sposób na rzucanie piłką? Kupić i ćwiczyć codziennie :) w końcu się uda!

Gość gość
Ja mam narzeczonego policjanta :) i odpukać nie zachowuje się jak taki stereotypowy policjant lejący bliskich i nie stroniący od alkoholu

Gość gość
Ale za kobietami się ogląda ;)