Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli jestem chuda a mam gruba twarz to mam schudnac?

Polecane posty

Gość gość

Przytylam ostatnio, ale niestety weszło mi tez na twarz. Cialo mam szczuple, mozna powiedziec, ze nawet chude bo waze 47kg do wzrostu 173cm Mimo to moja twarz wyglada jak taka bula.. i teraz zastanawiam sie czy schudnac, zeby miec szczupla twarz czy zostawic to w spokoju ( choc nie ukrywam, ze nie podoba mi sie to, ale nie chce byc tez za chuda)

Gość gość
to ile wazylas przedtem, skoro przytylas do 47kg? prowo albo anoreksja

Gość gość
We wrzesniu jeszcze 43 To nie jest zadna anoreksja skoro przytylam swiadomie i z wlasnej woli. A twarz mi tak przytyla w ostatnim kg xd

Gość gość
Opuchnieta twarz to nie wina przytycia tylko zatrzymania wody w organizmie

Gość gość
może sie pomylilaś z wzrostem o 20 cm? :D żeby przy takich parametrach twarz zrobila sie pełniejsza, to musiałabyś przytyc 20 kg wzwyż :D po prostu masz okrągłą gębę i zawsze miałaś, a teraz sobie wkręcasz

Gość gość
Nie spozywam duzo soli, chhba, ze od wegli tak napuchla ;-; No zawsze byla okragla ale nie az tak, teraz mam takie pelne poliki i jakby nie patrzec na reszte ciala to wygladam jak osoba z nadwaga ;

Gość gość
Taka masz urode i nic nie poradzisz na to. przy Twojej wadze odchudzanie nie wchodzi w gre, to bylaby totalna glupota. Pogodz sie z tym i juz. Ja tez mam okragla twarz i pelne policzki, a reszte ciala szczupla. Na zdjeciach na ktorych jest tylko moja glowa wygladam jakbym miala niezla nadwage, w rzeczywitosci wszystko jest w normie :O

Gość gość
lepsza okrągła gęba niz zapadniete policzki i szczurza twarz- docenisz to jeszcze w starszym wieku. nie patrz na to jak na defekt, tylko typ urody, powtarzaj sobie, ze to jest ładne, że wygladasz dzieki temu młodo i swieżo. no i istnieje cos takiego jak makijaz i konturowanie, twarz można wymodelować

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.