Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puścić córkę która chodzi do 3 gimnazjum na zabawę do klubu ?

Polecane posty

Gość gość

:) Co mi radzicie ? :) Puścić czy nie ?

Gość gość
Puścić ale powiedz jej żeby robiła to tylko w gumce.

Gość gość
mnie rodzice zawsze jak chciałam puszczali, ale do rozsądnej godziny (np. 12.30 - 1.00) i zawsze musiałam mieć bezpieczny powrót do domu ;). Byłam przez to grzeczna i nie miałam potrzeby okłamywania rodziców skoro zawsze dało się z nimi jakoś dogadać ;)

Gość gość
licz się z tym że w klubowych kiblach jest jeszcze lepsza zabawa niż na parkiecie, jeśli jeszcze przez przypadek jest dziewicą to po powrocie do domu już nie będzie

Gość gość
tu autorka: Córka obiecała mi że do ślubu zostanie dziewicą.

Gość gość
Nie chodzi mi o stan dziewictwa - jest rozsadną dziewczyną i wiem że nic głupiego nie zrobi i nie pali nie pije - tylko nie wiem czy ją kurna puścić:(

Gość gość
ma 15 lat, tak? sam sobie odpowiedz

Gość gość
15 lat skończyła 20 lat temu

Gość gość
w styczniu bedzie mieć 16

Gość gość
powiedz córce że jak zobaczy siusiaka to ma natychmiast uciekać jak najszybciej

Gość gość
większość jej znajomych chodzi już na jakieś imprezy. Moim zdaniem lepiej ją puścić do klubu, na Twoich warunkach, bezpiecznie. Inaczej będzie robiła inne, gorsze rzeczy, żeby nie być odludkiem i upodobnić się do rówieśników

Gość gość
prawie 16 nie łudz sie ona juz dawno sie pusciła a dziewicą do slubu to ona zostanie ale analną

Gość gość
Może pójdę z córką, jak myślicie?

Gość gość
jest dziewicą, codziennie sprawdzam

Gość gość
Skoro taka mądra i odpowiedzialna to czemu masz wątpliwości? Jakiej bym córki nie miał, w wieku 15 lat na pewno by do klubu nie poszła.

Gość gość
to jest klub dla młodzieży z dobrych domów, to mam ją puścić czy nie?

Gość autorkaa
tak podszywajcie sie !13:27 to był mój ostatni post. reszta podszywy

Gość gość
z dobrych domów własnie takie rozpieszczone dzieci robią najwiecej syfu zabawy typu słoneczko narkotyki alkochol itp.

Gość gość
Puścić. Ustalic ramy czasowe i zasady powrotu do domu. dziewczyna ma prawie 16 lat, nie możesz jej traktować jak dziecka, bo bedziesz mieć problemy- albo się wycofa społecznie i odsunie od znajomych z powodu nadmiernego rygoryzmu "starych", co uniemozliwi jej zycie towarzyskie, gdyz bedzie za bardzo odstawiać od znajomych albo zacznie buntowac się przeciwko zbyt ciasnym granicom i szalec. a uprawiać seks, pic i cpać mozna w godzinach porannych, wagarując, wtedy sa super warunki ku temu, bo mnostwo dzieciaków ma wtedy wola chatę:D

Gość gość
ten klub jest na parterze mojego bloku, mieszkam na I piętrze

Gość gość
ja nie chodziłam do klubów w 3 gimnazjum, bo się bałam, że mie bramkarz nie wpuści i nie chciałam wstydu przed koleżankami, one kombinowały, żeby wejść;) ale w 1 liceum byłam kilka razy. generalnie w wwie tylko w niektórych klubach i nie każdego dnia wpuszczają od 16 roku życia ze zgodą rodzica w ręku, sprawdzają legitymacje. alkohol w środku sprzedają zwykle już bez pytania o dowód. ja w liceum piłam 1-2 drinki na wieczór i głównie zajmowałam się tańczeniem. o 23-1 przyjeżdżał po mnie tata albo ojciec koleżanek, wcześniej nasi rodzice zdzwaniali się telefonicznie i ustalali kto nas porozwozi do domu. nikt w ciążę nie zaszedł, po kiblach nikt się nie miotał (nie wiem jak u was, ale u nas to największe dno i śmiechy z takich kretynów), pijany nikt się nie walał po ziemi. co innego laski ,,krótko trzymane''... jak wreszcie im się udało wyrwać na całą noc z domu to szaleństwo, hektolitry alkoholu, kluby, obściskiwanie się z chłopakami. do dzisiaj pamiętam jak jedna z takich grzecznych koleżanek, dobrych uczennic wisiała mi na ramieniu pół mojej osiemnastki i bełkotała pijacko ,,magdaaa jaka ja ci jestem wdzięczna, pierwszy raz w życiu się upiłam ale super'', a potem poszła rzygać i zasnęła w kiblu. także tak :)

Gość gość
zaloz jej pas cnoty

Gość gość
wy macie jakieś obsesje seksualne, wszyscy według was się chędożą po krzakach. każdy ocenia według siebie...

Gość gość
czyli jak sie pusci to koleżka nie pojdzie iedziec za majty

Gość gość
puść i podaj nazwę klubu, już jadę będę masował mojgo fallusa w kabinie numer 3 i piłował otworek, pannę zaproś pod 2 i powiedz "idź na całość"

Gość gość
nie puszczaj niech zostanie odludkiem :D po czasie jej sie kluby znudza bo to prymitywne, ale w tym wieku wszyscy w jej wieku chodza, wiec to miejsce gdzie sie trzeba pojawic jak sie nie chce byc dziwnym

Gość gość
Puścić na twoich warunkach. Nie ma szwendania, zmiany klubów, do toalety grupowo, picie bezalkoholowe i wypijane od razu, bez odstawiania gdziekolwiek, niedopite do kosza. O umówionej godzinie stoi w pełnym rynsztunku przy drzwiach w środku i czeka na tatę. Żadne, że kolega odwiezie, starszy brat koleżanki, czy takie tam Chyba, że rodzic którego znasz ma przyjechać po swoja pociechę, wtedy wyrażasz zgodę po wcześniejszym, osobistym ustaleniu tego z tatą koleżanki.