Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mezczyzna 34 letnim, czy krem przeciwzmarszczkowy zahamuje

Polecane posty

Gość gość

u mnie tworzenie nowych zmarszczek na twarzy? i czy da sie usunac jakos tez juz istniejace?

Gość gość
na pewno, kup sobie krem dla niemowlat

Gość gość
czy jesteś przystojnym i majętnym mężczyzną?

Gość gość
serio dla niemowlat? widzialem kremy przeciwzmarszczkowe dla mezczyzn

Gość gość
ja też mam 34 lata i bardzo dobrze działa na moją cerę mleko takie zwykłe z kartonu. przecieram nim twarz i dekolt rano i wieczorem, pozostawiam do wyschnięcia. 2 razy w tygodniu nakładam też maseczkę z alg brunatnych i to w zasadzie tyle

Gość gość
zmarszczek juz istniejących nie usunie stosowanie kremików- zwłaszcza ze jestes facetem i jak juz pojawią sie zmarszczki, to sa one głębsze i bardziej utrwalone. krem stosowac oczywiście warto- zadbana i nawilzona skóra starzeje się wolniej. nawet podstawowa nawilzajaca pielegnacja, to juz coś. dobrze na zmarszczki dzialają kremy z retinolem, np redermic r

Spróbuj zastosować krem sprawdzony przez mnie i mojego męża (36 lat) Vichy Lifactive Supreme . Nie tylko skóra wydaje się bardziej gładka ale też i elastyczna - a o to przecież chodzi. Krem nie musi być przecież typowym kosmetykiem dla facetów

Gość alakoalaaaaa
A to jest ten sam produkt dla mężczyzn i kobiet? Czy różne, ale z tej samej serii?

Gość gość
Nie wierz w kremy Działa ale tylko medycyna estetyczna czyli odpowiednie medyczne peelingi kwasami, mezoterapia igłowa, botoks, wypełniacze Nie warto inwestować w kremy Na twarz warto stosować wysokie filtry przeciwsłoneczne, serum z wit c i retinol Idź do gabinetu medycyny estetyvcznej, tam zrobią z cera porządek Jedna wizyta da więcej ni roczne wklepywanie nic nie wartych reklamowanych kremikow Ta gładkość cery o której pisze Justynka to powierzchniowo działający silikon, wystarczy przeczytać skład kremu, wygładza optycznie do momentu aż go zmyjesz woda, taki kremik nie usunie ani nie zapobiega zmarszczkom