Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 1994aa

Jeśli facet mi tak powiedział..to dobrze o nim świadczy ?

Polecane posty

Gość ona 1994aa

Ostatnio nocowałam u chłopaka, chciałam to z nim zrobić a on zatrzymał mnie i do mnie \'posłuchaj, kocham cię i nie chce cię skrzywdzić, nie chodzi mi o to żeby cię zaliczyć itp, ja będę czekał ile chcesz, mnie seks na 5 minut nie kręci. zaczekam" i to tyle, troche sie zdziwilam, mamy trochę lat ja 20, on 25. I je jestem dziewicą, a on no miał 3 partnerki, i jest chłopakiem który się szanuje, a zwłaszcza kobiety. Ale ja przez to mam rozumieć że on sie np. boi itp czy po prostu jest taki że zależy mu na mnie a nie na seksie ? wczesniej sam chciał i pytał ..a tu takie cos :) Mam sie martwić ? proszę poradzcie coś

Gość gość
Nie chce cię potraktować jak typowej szmuli. Nie ma w tym nic do dziwnego. Kobiety dzieli się na dwie grupy: na te tylko do dymania i na te do kochania oraz szanowania :)

Gość gość
Dobrze o nim swiadczy, gorzej jak by myslal tylko o tym zeby Cie przeleciec.

Gość Wolontariuszka WOŚP
To oznacza że jak cie wydupcY to zostawi

Gość gość
Trzymaj dziewictwo jak najdłużej bo to ogromna zaleta! Jak mial 3 partnerki to sie nie szanuje! Powinno tylko sie z 1 robic!

Gość gość
Dla mnie to o niczym nie swiadczy. Dobrze o facecie swiadczy, jak ma na koncie stale zwiazki, niewiele ich, jak nie nalega na sex, jest lagodny i delikatny. Ale w przypadku kiedy nalegal, Ty bylas zdecydowana... po co to? Nie wiem. Moze aby zrobic dobre wrazenie? Trudno powiedziec, trzeba patrzec na caloksztalt. Co to znaczy "szanuje kobiety"? W wieku 25 lat 3 zwiazki z seksem to nie tak malo. Wiem ze niektorzy maja spory przebieg, ale to nie jest malo naprawde

Gość gość
eee tam to jest tylko taki trick, sam tak laskom mówie, wlasnie po to zeby głupie c/i/p/y uwierzyły ze niby mi zależy, nie chodzi tylko o bzykanie itp, wtedy sie trą jak koty w marcu :D a tąką wytartą po czasie mozna po prostu zostawic, ale ona będzie uwazała ze facet ja kocha i szanuje :D bajerka dobra rzecz hehe

Gość gość
Dokladnie tak maja rozne metody zaliczania! Uwierza ze on jest wierny i wgl przeleci a potem sobie pojdzie do innych! uwazam, ze seks powyzej 2 partnera/partnerki to juz za duzo

Gość gość
Raczej bajeruje skoro miał wcześniej 3 dziewczyny i je testował. Chce raczej byś na niego leciała, a on cię wy....a i potem powie, sory, nie pasujemy do siebie... nic ci nie obiecywałem ale ty naciskałaś więc wiesz, sory batory bla bla bla, coś w tym stylu ci wywali jak mu się podłożysz.

Gość ona 1994aa
Po prostu wiem jak sie odnosi do kobiet - do mnie do matki, do mojej matki, do byłych. Nie przeklina,nie pali, pić raz na miesiąc, pracuje. Nigdy nie uderzył kobiety, brzydzi się zdradą itp. Ufam mu i wiem że mnie poważnie traktuję. Miał dziewczynę , na jej decyzję -dziewictwo zrobiła to z nim po 4 latach . Wiem że to nie argumenty. Ale ufam i kocham go. :)

Gość ona 1994aa
Czasem mówi o ślubie że chciałby mieć ze mną dzieci, że chce ze mną spędzić resztę zycia ale też szanuje moje zdanie i nie namawia , jak on to mówi "nic na siłe" sama teraz nie wiem...:(

Gość gość
No wiec moze jest dobrym facetem ale akurat to co piszesz nie swiadczy o niczym :) obserwuj i zdaj sie na intuicje