Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onajego

Zdradzal mnie przez wiele lat, a teraz kocha ponad wszystko?

Polecane posty

Gość gość
Ja jestemz moim 17 lat po slubie. .zdradzal od samego poczatku nie mowiac juz o tym ile ich mial przed ślubem,ja przez niego mialam 2 razy wypalaną nadżerkę..nigdy z nikim innym tego nie robiłam ,był moim pierwszym.4,5r temu wygonilam go do osobnego łoźka..brzydze sie nim,ma prawdopodobnie dziecko z inną od 3-4 lat.masakra.

Gość gość
3-4 lata temu? I nadal jestescie malzenstwem? Czy to ma sens?

Gość smutnaona098
Do 17 lat po slubie-Jak wytrzymywalas cos takiego az tyle czasu? Ja jestem z moim niewiele ponad dwa lata, o zdradach dowiedzialam sie na wakacjach, od tego czasu mecze sie strasznie. Ale wyczuwam w sobie z kazdym dniem narastajaca coraz bardziej zlosc i mam nadzieje, ze to na niej sie skoncentruje odchodzac, bo kiedys to w koncu nastapi....

Gość gość
musiałam wytrzmywać..mamy ślub kościelny..wspólny fom..dzieci.Rodzice(moi) stoją za nim bo nie wierzą że jest taki.

Gość smutnaona098
a od kiedy wiedzialas, ze on Cie zdradza? Dowiedzialas sie juz przed slubem czy po?

Gość onajego
To przykre, ze Twoi rodzice w to nie wierza, powinnaś mieć w nich wsparcie. Moi nawet o niczym nie wiedza bo pewnie wywalili by mojego z,domu. Tak mysle. Ale niechcialabym żyć tyle lat ze świadomością ze nic dla męża nie znaczę, tylko w imie wspolnego domu czy slubu koscielnego

Gość gość
Na pewno "bardzo Cię kocha" przecież Ci to udowodnił właśnie tymi zdradami....nie wiem skąd się biorą tacy mężczyźni którzy nałogowo zdradzają a i tak potrafią wmawiać kobiecie że to właśnie ją kochają i robić z niej kretynkę.

Gość gość
Facet który zdradza nie kocha wcale.

Gość gość
ależ kocha wszystkie kobiety świata, założył harem

Gość gość
Kazdy kto zrozumial swój blad podobno zasluguje na wybaczenie, ale pytanie czy faktycznie zrozumial

Gość gość
Chory gosc

Gość gość
taki facet nigdy się nie zmienia zawsze będzie tak się zachowywał jest uzależniony od zdrad

Gość gość
Jak starzy stoja po stronie tego hu::::ja::::,to fajnych masz starych,,,to na stare lata niech on sie nimi opiekuję skoro taki dobry wg.nich i problem z glowy.Oczywiscie śmiecia za drzwi wy:::Pie:::::r::::dol::::::,niech się kochanki nim zajmują.Moja mama tak kiedyś zrobila i nie żałowała.

Gość gość
Baby są jednak glupie

Gość gość
Wyobraź sobie,,ze to Ty zdradzasz. Czy mozesz powiedzieć, ze kochasz? Chyba nie :/

Gość smutnaona098
a on mnie dalej zdradza.... Nie mam juz sil, ale by odejsc tez brak ochoty i odwagi.

Gość onajego
Smutnaona, a co Cię przy nim trzyma? Jestes pewna ze nadal to robi? Nie czujesz sie upokorzona? Dziwie Ci sie

Gość smutnaona098
Milosc, strach przed samotnoscia chyba najbardziej. Panicznie boje sie rozstan. Ale to co przechodze bedac notorycznie zdradzana jest straszne....

Gość onajego
Ja mam podobnie, ale wiem ze bez problem ktos by sie znalazl. Mimo ze mam juz 35 lat, dziecko, mam wielsze powodzenie biz 15 lat temu, mode przed to ze jestem,bardziej otwarta, smiala, pewna siebie. Zadbaj o siebie, kip sobie fajne ciuchy, zacznij gdzies wychodzic, spróbuj juz teraz z kims nawiązać kontakt, przekonasz sie jakie to latwe. Nie musisz od razu myslec o nie wiadomo jakiej przyszlosci. Mam kolezanki w moim wieku które maja dziecko i od lat są same. Da sie tak żyć.

Gość gość
Zostaw gościa. Nie jest Ciebie wart

Gość gość
Nie potrafiłabym wybaczyć zdrady. Czułabym obrzydzenie do gościa :/