Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snipi

Byla by ktoras chetna na wspolna masturbacje przez skaypa?

Polecane posty

Gość snipi

Dzisiaj mam ochote sie zabawic, moze byla by jakas kobieta ktora jest dzisiaj sama i tez ma ochote na zabawe? Moze razem sie zabawimy?

Gość gość
temat z góry skazany na sukces. :D:D

Gość jakastam900
Ja nie mam ochoty

Gość gość
trzeba mieć coś nie tak pod beretkę żeby trzepać do kamery blleeee

Gość gość
WŁĄCZ SOBIE P****LA ZBOCZEŃCU

Gość gość
Jaka głupia pokaż ci twarz głupku

Gość gość
czasem sie zdarzają, ale fakt ze malo ich. poza tym, no własnie zawsze niebezpieczenstwo ze palant nagra (to jeszcze pol biedy), i rozpusci po sieci (to dopiero gnój) i porobione. ja osobiscie nic w tym złego nie widzę, ale jak słysze jakie jazdy niektorzy z tym mają, jakie komenty czy hejty lecą, to sie zastanawiam na jakim swiecie zyję.

Gość gość
Trzeba być stuknietą, żeby tak się narażać, trafisz na palanta co Cię nagra i puści do sieci, to na świat oczu nie pokażesz:(

Gość gość
najbardziej mnie bawi ludzi stosunek do seksu w ogóle. jak taka zostanie nagrana i pojdzie do sieci, to ja shejtują, wyzwią, no o mało nie zapierdzielą (mimo ze sami robia to samo), niektórzy/re wrecz doprowadzą do samobójstwa. to samo z homo - laski less jeszcze są w miare uznawane, ale juz faceci powoduja (najczesciej u innych facetów, w ogole z nimi nijak nie zwiazanych) odr*****awet nie wymiotny co wrecz agresywny. przed chwila czytalem komenty na YT pod jakims kolesiem, no jakby im ojca i matke zabił, a siostre walcem przejechał. o co w tym chodzi? czemu ludzi to az tak przejmuje co gdzie kto komu wtyka, albo co robi ze swoim własnym cialem? jak sie tak patrzy na to z boku, to jakas banda wariatów. kuzwa, nigdy tego nie rozumialem.

Gość gość
Dziwisz się? Jak sam piszesz po czymś takim nawet samobójstwa popełniają, tak właś nie jest kiedy cie okrzykną dziwką i palcami zaczną wytykać. Dzisiaj nikomu zaufać nie można. Moja znajoma wysłała zdjęcie nago swojemu chłopakowi, to puścił do sieci i jej ojciec omało stanowiska nie stracił, a dziewczyna do psychologa trafiła i wyjechała z miasta.

Gość gość
nie no, ja wiem, co moze sie stac, jak sie takie cos zrobi mnie tylko dziwi - CZEMU? czemu ludzi to az tak bardzo rozsierdza? co w tym takiego jest? władza sra im do geby, odwala wały na miliardy, miliony ludzi głodują, ziemia i woda zatruta, roboty nie ma, mizeria, spreparowane wojny na ktorych gina ludzie, system ekonomiczny w czarnej d***e... i nic. za to jakas laska czy facet, ktora robi sobie dobrze jest w stanie ich tak ruszyc ze ją/go zmusza do samobojstwa, albo bedzie mial/a rozstrój dokonca zycia. czemu nie robia tego samego z innymi znacznie bardziej na to zasługujacymi sk..synami z calego swiata, ze po nazwisku nie wymienię? oni znacznie bardziej zasługują na zgnojenie i nic.