Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trup1994

Czekam na nową płyte Slayera

Polecane posty

Gość gość
chuj mnie obchodzisz pizdo, j****a maniaczko kafeterii, w*********j stad ty pokrako k***a jaka glupia szmata, TAKA WIELKA ROZRYKWA WCHODZIC NA KAFETERIE I DYSKUTOWAC k***a p***a p********a

Gość gość
Spadaj spamerko. Kogo to obchodzi ze czekasz na Srayera? Metalu słuchają ludzie z nizin społecznych, inteligentni ludzie wola Jazz

"Metalu słuchają ludzie z nizin społecznych," Poznałam w życiu sporo metali, i moje obserwacje nie potwierdzają twojej tezy trollu :)

Gość gość
Te dziady jeszcze żyją?

Gość gość
moje marzenie, to zeby kasiaszatanistka dostala wiecznego bana. dla mnie to ona nigdy nie znajdzie faceta... taka tepota umyslowa nie zasluguje na nic :)

O tak tak, bo kto inteligentny ten metalu słuchać nie może. To czysty snobizm

"Te dziady jeszcze żyją? " Jesteś chamski, zwłaszcza, że Hanemann zmarł w 2013 roku 🖐️ Dlaczego piszesz w takim chamskim tonie? i popisujesz sie niewiedzą? Przecież to nadal jeden z najpopularniejszych zespołów metalowych na świecie ignorancie 🖐️ Ciekawe jakiego disco polo słuchasz, skoro obrażasz zasłużone legendy muzyki 🖐️

Więc po co była ta chamska wypowiedź "Te dziady jeszcze żyją?" ? co chciałes nią osiągnąć?

Odpowiedz, chamie, skoro miałeś odwage to napisać, to miej odwage sie wytłumaczyć 🖐️

Gość gość
A ja na nowa płytę Sex Pistols. Przynajmniej punki maja poczucie humoru i inteligencję, bo metale interesują się tylko piciem browcow i chodzeniem do kosciola

Gość gość
Slayera już nie ma z oczwistych przyczyn. Jest tylko dwóch kolesi posługujących się tą nazwą :-o

przeciez Sex Pistols nie istnieje od bardzo dawna 🖐️ A płyta Slayera jest oficjalnie zapowiedziana na 2015 rok a zespół istnieje nieprzerwanie od 34 lat. O co ci wiec chodzi?

Raz bylam na koncercie slayera i mi sie tak szczac chcialo ze sie w gacie zejszczalam i jakiemus typowi buty obsikalam :(

"Slayera już nie ma z oczwistych przyczyn. Jest tylko dwóch kolesi posługujących się tą nazwą " posłuchaj kawałka "Implode" z mojego pierwszego postu, brzmi jak Slayer? Brzmi! :)

dlaczego musicie być takimi debilami i pisać w większości bezwartościowe bzdury, podszywać się?

Gość gość
Pokaz jak robisz pogo cip/pki

"Pokaz jak robisz pogo cip/pki " Powinieneś zostać poddany przymusowej eutanazji ze wzgledu na uposledzenie umysłowe 🖐️

Gość gość
Nie masz cip/ki?

Gość gość
próbowałam polubić Slayer'a...za cholerę nie mogę. Jedyne co mi się od nich podoba to tatuaże Kinga.