Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trup1994

Dlaczego niektórzy ludzie obrażają starsze zespoły muzyczne?

Polecane posty

potrafią np. napisać "to te dziady jeszcze żyją?" ? Przeciez w ten sposób pokazują że sa debilami, którzy zwracają uwage na to czy coś jest nowe, młode i modne, a nie na wartośc artystyczną 🖐️

i po co mi psujesz temat podszywaczu, chciałam poznać argumenty osób, które tak mówią, a ty sie wpisujesz z jakimiś głupotami 🖐️

Ja jestem lekko opozniona w rozwoju, wiec metalu slucham, inni, madrzejsi ode mnie wyrastaja z niego juz w liceum, ja jednak jestem troche zacofana, dlatego metal mi sie podoba :) Ktos chce pogadac na ten temat? Chyba sie przerzuce na hip hop, bo jest o wiele lepszy

Gość gość
bo pustaki nie znaja sie na klasyce 🖐️ w glowie potrafi utrzymac sie tylko najnowszy hit, na tyle na ile puszczaja go w radio i na dyskotekach ;)

Jesteś bardzo dziecinny, skoro sprawia ci radośc spamowanie takimi głupotami w temacie, za pomoca którego chce poznać czyjes zdanie 🖐️

"bo pustaki nie znaja sie na klasyce lapka.gif w glowie potrafi utrzymac sie tylko najnowszy hit, na tyle na ile puszczaja go w radio i na dyskotekach " Że sie nie znają to wiem, ale czemu muszą obrażać coś dlatego że istnieje od dawna? Co to za idiotyczne kryterium?

Gość gość
A ty robisz im loda lodziaro

No i tak jak myślałam, chamstwo, podszywy i infantylizm 🖐️ nie możecie dac sobie spokój, nie rozumiecie, że nie mam ochoty sie z wami w to bawić?

Gość gość
Ja mam 35 lat i słucham metalu od 19-stu lat :) mój mąż ma 35 lat i słucha metalu 20 lat :) i nadal ma długie włosy takie do połowy pleców , i - trwałe oczywiście - tatuaże m. in. okładkę albumu Samaela na ramieniu (i ma dobrą pracę umysłową,ale nie w Polsce :P). no i oczywiście najbardziej cenimy i szanujemy stare kapele. nasze dziecko też kocha metal, najbardziej lubi Iron Maiden i Halloween pozdrawiam!!

ja mam 20 lat a metalu słucham od 6, ale temat nie jest o tym :) No chyba że potraktowałaś poważnie posty mojego podszywacza o "wyrastaniu".

Gość gość
Chcialam tylko podkreślić, że są ludzie, którzy bardzo cenią stare kapele a nie obrażają ich ... za to ze starych klipów można się pośmiać ;) choćby "Holy diver" :D

"Chcialam tylko podkreślić, że są ludzie, którzy bardzo cenią stare kapele a nie obrażają ich" Jasne, że to jest oczywiste, i jest sporo takich ludzi, wystarczy tylko zobaczyć na frekwencje na koncertach starszych zespołów, np 25 tysiecy na Iron Maiden w czerwcu w Poznaniu :) Tylko po prostu nie rozumiem sposobu myślenia ludzi, którzy uwazają że jak cos jest stare, to automatycznie staje sie słabe :)

Gość gość
często te wypociny tych marnych szarpidrutów i narkomanów nie wytrzymuje próby czasu. kłocą się na stare lata o kasę , resztki zespołow przybłędy do polski się przybłąkują by rzępolić zamulonym polaczkom za niezasłużenie dużą kasę. muzykę to komponował Chopin a

"często te wypociny tych marnych szarpidrutów i narkomanów nie wytrzymuje próby czasu. " to podaj przykład, bo klasyczny metal z lat 80 akurat bardzo dobrze wytrzymuje próbe czasu, nadal jest popularny w środowiskach metalowych a na koncerty takich zespołów przychodzą tłumy na całym świecie. " resztki zespołow przybłędy do polski się przybłąkują by rzępolić zamulonym polaczkom za niezasłużenie dużą kasę. " podaj przykład takiego zespołu. Akurat Slayer najwięcej koncertuje w USA, a do polski przyjezdża raz na 2 lata, inne klasyczne zespoły metalowe podobnie 🖐️

A koncert Iron Maiden w Poznaniu, który wspomniałam, był elementem światowej trasy koncertowej składającej sie z 100 koncertów na całym swiecie, w większości wyprzedanych, największe koncerty które zgromadziły ponad 50 tysięcy fanów zagrali w Szwecji, a większy od polskiego był chociażby koncert w Frankfurcie i Londynie. Więc gdzie niby to "rzępolenie zamulonym polaczkom"? :)

wredny małpiszonie, obrazasz mojego podszywacza, nie mnie :) Jesteś tak uposledzona, że nie widzisz, ze nick jest inny?

Upośledzona to jesteś Ty, kretynko. Widzę że to podszywacz, ale podszywacz podszywając się pod Ciebie, miał właśnie Twoją, nie swoją osobę na myśli, tak więc podzielam jego zdanie w 100% :)

czekam na odpowiedź gościa z 21:22, a ciebie małpiszonie IGNORUJĘ. i co teraz zrobisz? :)

Jeszcze gościu z 21:22, czyżbyś zazdrościł starym kapelom pieniędzy, skoro tak sie pieklisz o to, że dostają ich "niezasłużenie dużo"? :D Skoro stworzyli muzyke, która od ponad 20 lat cieszy sie niesłabnącą popularnościa na świecie, to mają pieniądze jak najbardziej zasłużenie, zazdrośniku bez osiągnięć zyciowych :)

Gość gość
Ja p*****le nie dociera ze jesteś psychiczna!! Idź rob gale kumplom z zespołu. Co w**********i cie za gadulstwo?!

nie mam zespołu :D a chciałabym :D I nie moge znieśc, jak ktos gada bzdury jak osoba z 21:22 :P take pseudo-cyniczne gadanie, ujawniające nieznajomośc realiów tego rynku muzycznego.