Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chcielibyście mieszkać w USA?

Polecane posty

Gość gość

czy nie? i dlaczego?

Gość gośćVavruszko
mam dużego fall_usa więc nie jadę do usa

Gość gość
czy miasta i stany np. Floryda są w rzeczywistości takie piękne jak pokazują media? te budynki, wieżowce, palmy czy nie? i czemu u nas nie ma takich pieknych miast? tylko szare ulice?

Gość gość
Bylam 2 razy w Kalifornii i nie chciałabym tam mieszkać, bardzo tęskniłam za domem. Owszem SF jest ładne, ale do zwiedzania. Kalifornia ma duży problem z wodą i tylko ludzie majętni mają zadbane trawniki, piękną roślinność, koło domów w mniejszych miejscowościach jest sucha popękana ziemia, albo sztuczna trawa która hmmm wygląda dziwnie ;-) widok gościa, który z odkurzaczem lata koło domu powala :-D nieruchomości w dobrych i przyjemnych okolicach są strasznie drogie, a to ' tekturowe' budownictwo do mnie nie przemawia

Gość gość
Nie ,a dlatego ze tam wiecej dziadow niz unas i maja łatwiejszy dostep do broni. Dziki zachod to tylko na westernach lubie:-)

Gość gość
ja w USA nie byłam ale z filmów widze że są tam przeróżne zróżnicowane tereny i dziwne rośliny, pl jest chyba w porównaniu z tym szara i monotonna?

Gość gość
USA niezły kraj do zycia ale nie najlepszy. Do zycia tam wybrałbym inne miasta niż New York czy Los Angeles np: Seattle, Pitsburgh, Minnesota czy Dallas ze względu na lepsza jakość zycia i bezpieczeństwo a swirow tam nie brakuje

Gość gość
up

Gość gość
Podbijać :) zastanawiam się nad califorbia ale w sumie to widzę tam takie same klimaty jak w pl teraźniejszych zimno i pochmurno właściwie tylko latem chyba ładnie.

Gość gość
USA TO KRAJ SZAJSU I SZITU 100 LAT ZA MURZYNAMI