Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was najbardziej podnieca w wyglądzie u faceta ?

Polecane posty

Gość gość

W facetach z waszych marzeń, a nie chłopakach lub mężach. Bo mnie penis, duży, gruby, prosty :) taka maczuga :) szerokie ramiona, im szersze tym lepsze :) plaski brzuch, mile widziany umięsniony ale niekoniecznie :) dłonie, lubie duze niekoniecznie masywne :) ładne nogi, nie wiem czemu ale lubie patrzec na fajne łydki :) najbardziej brzydzi mnie otyłość, tzw miśki z brzuszkiem w typie Karolaka, wąskie ramiona i szeroka doopa :O nadmierna chudość, krotkie nogi i dlugi tułow, taki kaczor

Gość gość
no wypisz wymaluj moj maz do tego niebieskooki blondyn z kreconymi wlosami (ale strzyze sie, nie chodzi jak malpa)

Gość gość
Giętkie szczupłe biodra Kiedyś umięśnione ramiona ale odkąd mam chłopaka bez tego atutu to mnie nawet przestało tak jarać, to zbyt oczywista i pierwotna cecha jak u kobiety cycki na wierzchu

Gość gość
szerokie ramiona nie oznaczaja miesniaka, chodzi poprostu o warunki fizyczne

Gość gość
dokładnie, ja tez wole facetow w typie pływaka, oni mają super ramiona a nie wyglądają jak koksy, umięśniony tak ale nie jak pudzian, on jest za duzy :P

Gość gość
Jak już znajdziecie sobie swojego księcia, idealnie zbudowanego, bogatego, z dużym hoojem, to zapytacie, dlaczego on mi ciągle ubliża, leje po pysku, dlaczego? Odp: No bo co można robić z grubą, głupią babą?

Gość gość
mnie nie leje, nie jest glupia ani tlusta

Gość gość
*nie jestem

Gość gość
Ramiona i łydki z ładnie zarysowanymi mięśniami (nie przesadnie, ale żeby było widać, że człowiek lubi sport) -mmmmmm! Dłonie dłonie dłonie - trudno mi określić jakie, po prostu takie prawdziwe męskie dłonie Wyraźnie zarysowany owal twarzy - chodzi głównie o żuchwę i kości policzkowe, takie lekko kanciaste ZAROST! zwłaszcza u tych z ciemnymi włosami <3 ale nie broda Zapach - niektórzy mężczyźni cudnie pachną Włosy takie niesforne, nie króciutkie na jeżyka, tylko odrobinę dłuższe, poczochrane - to jest dla mnie bardzo seksi Ogólnie rzecz biorąc podnieca mnie zwłaszcza to, czym faceci się od nas najbardziej różnią - wszystkie te kanty, mięśnie, rozpiętość i wysokość sylwetki, jakaś taka pozorna niedbałość w wyglądzie połączona z bijącą od postac***ewnością siebie. Ach, aż się rozmarzyłam.

Gość gość
jak wyzej :P

Gość gość
najbardziej mnie kręciło,jak w oczach mojego faceta widziałam ,że mnie pożąda nic więcej nie jest dla mnie istotne,choć lubię zarost na twarzy faceta,taki kilkudniowy,duże dłonie ,no i ten wzrok ,,,,,,,

Gość pomaranczlala
"Wyraźnie zarysowany owal twarzy - chodzi głównie o żuchwę i kości policzkowe, takie lekko kanciaste" O tak!! :D "jakaś taka pozorna niedbałość w wyglądzie połączona z bijącą od postac***ewnością siebie" mmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!! ^^