Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nosze XXL i potrzebuje sukienki

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny. Pisze bo chciałabym się was poradzić. Mam 23 lata i jestem matka 2 letniej Madzi. Po ciąży z rozmiaru 38 skoczyłam do 44 i niestety na ta chwile muszę polubić się z tym rozmiarem . Jeśli chodzi o jeansy, bluzki itd., to mam swój ulubiony sklepik, ale niestety z sukienkami mam problem:( lubię mode i chciałabym sie ubierać zgodnie ze swoim wiekiem, no ale niestety ubrania szyja na ogól w rozmiarach do L ewentualnie xl. A co z tymi co noszą np xxl? To w co maja sie ubierać? Mieszkam w małej miejscowości wiec tym bardziej nie mam dużego wyboru a niedługo mam dwa wesela. Może znacie jakieś sklepy internetowe z fajnymi sukienkami albo gdzie można zamówić sukienkę na miarę. Lubie skromne, proste fasony, ale odpowiednie dla 23 latki. Może któraś ma podobną sytuację i mi podpowie:) Pozdrawiam Marta

Gość gość
szukaj na allegro, tylko dobrze sie pomierz i niekoniecznie patrz na swój rozmiar z metki, zmierz sobie cycki talie i biodra oraz do jakiej długości chcesz sukienke, zapisz to sobie i tego sie trzymaj

Gość Kaiaczka
Może sprawdź allinside.pl? Mają tam większe rozmiary, a rzeczy są stylowe i dobrze wykonane. :)

Gość gość
Ja też polecam allinside.pl. Też tak kupuję swoje większe ubrania :) Mają bardzo modne rzeczy i dobrze wykonane.

Gość gość
Dla wszystkich Pan które noszą wiekszy rozmiar polecam www.modataboo.eu bo maja i te duze i male rozmiary. Fasony klasyczne takze kazdy znajdzie cos dla siebie. Ja sama nosze wiekszy i sie swietnie czuje w rzeczach od nich :P

Gość gość
Bardzo modne ubrania mają na allinside.pl, modne, dobrze wykonane a przede wszystkim tanie. Kupuję tam od jakiegoś czasu ubrania dla siebie, męża i córki i wszystkie są bardzo ładne :)

Gość gość
Tutaj www.sklepgaba.pl mają niezwykle bogatą ofertę sukienek w Twoim rozmiarze. Ja ostatnio zamówiłam sobie taką modną, w paski, ale mają tam najróżniejsze wzory i fasony. Przejrzyj sobie, na pewno coś Ci się spodoba. A w ogóle powiem CI, że ta sukienka, którą kupiłam jest zrobiona z dobrego materiału i świetnie leży. Naprawdę firma warta polecenia. To sklep internetowy, więc możesz sobie zamówić w każdej chwili.

Gość gość
i tylko po to odswieżasz stary temat?

Gość gość
Pożycz od Anny Grodzkiej.

Gość gość
www.primoda.com.pl mają duże rozmiaru

Gość gość
http://www.boomoo.pl/ Śliczne, stylowe sukienki, sweterki, body, tuniki, bluzki i bluzy wyprodukowane w Polsce i Unii Europejskiej z wysokiej jakości materiałów.