Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Edyta1989

Coś jak allegro tylko, że o wiele taniej :P

Polecane posty

Gość Edyta1989

Hej, może kogoś to zainteresuję, ostatnio natrafiłam na nową stronę z licytacjami nowych sprzętów elektronicznych, zarejestrowałam się, wykupiłam ’kredyty’ ktorę, są potrzebne do licytowania aukcji,czyli do przebijania 1kredyt=1 przebicie aukcji, dlatego wiadomo, że czym więcej mamy tych kredytów tym lepiej, łatwiej wygrać licytacje. Ja osobiście wykupiłam 500 kredytów i wygrałam licytację telewizora i słuchawek bezprzewodowych wartych ponad 400zł. Płaci się tylko za wykupienie kredytów i nic wiecej ,żadnych ukrytych kosztów, za cene wylicytowana przedmiotu też sie już nie płaci ani za przesyłke , tylko za wykupienie tych kredytow którymi licytujemy.. Strona jest nowa, dlatego mało osób licytuję. Po dwóch dniach od zakończenia licytacji był u mnie kurier (przesyłka darmowa). warto czasami wydać te 50 czy nawet 200zl aby wygrać np. laptopa czy telewizor :) Powodzenia i trzymam kciuki, żeby wam też się udało :) PS: Aaaaa , zapomniałam o stronie :P http://tanieaukcje.com/p/d247fb71634d11e4a1740025907bb422

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować