Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nabrałam ochoty na zabawę sylwestrową

Polecane posty

Gość gość

Ale nie mam z kim iść, i sa jeszcze inne różne przeszkody (moje irracjonalne obawy o wygląd etc etc - ale to do opanowania). ciągle mniejszym złem wydaje mi się siedzenie w domu, niż desperackie szukanie kogoś na Sylwka, którego ani jednego i tak, gdziekolwiek nie byłam (w większej grupie ludków, z przyjaciółką, z koleżanką i 2 kolegami etc) nie wspominam jakoś super, tylko przeciętnie. MAm jedną propozycję od kolegi w tym roku (iść gdzieś razem), ale wynudzę się z nim. Podsumowując - coś by się chciało, ale nie wiadomo z kim i gdzie.

Gość gość
po co ci sylwester przereklamowany jest

Gość gość
Fajna muzyka, maly drink, jeden, drugi i zabawa jest. Nawet w pojedynke. Grunt to dobra muzyka

Gość gość
Hoho, właśnie, muzyka! Ja mam nietypowy gust muzyczny właśnie, więc nawet jakbym chciała iść do jakiegoś klubu, to ciężko by było. Ale akurat ten kolega, co mnie zaprasza, lubi podobną, a ma wolne mieszkanie.. ale to jedyne plusy :D Ja będę z rodzicami i prawdopoedonie bratem, który o dziwo w tym roku, mimo że ma gdzie iść, nie idzie nigdzie.

Gość gość
A jaką muzykę lubisz? Jak się wkoło słyszy, to prawie same domówki, albo we dwoje, albo pod gołym niebem. No i dobrze

Gość gość
Z takiej tanecznej to ebm, synth/future pop, industrial i tym podobną. Ale ja przy nawet ciut mroczniejszej umiem tańczyć..