Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczny82

Jak przywitacie nowy rok? Bedzie jakis seks w noc sylwestrowa?

Polecane posty

Gość niegrzeczny82

Bo u mnie zapowiada sie wspaniale, ide do znajomych na domowke, omowilem juz z jego fajna zonka jak to zrobimy, do polnocy u nich w domu, o polnocy wypad na miasto a potem ja z nia czmychniemy do mnie do mieszkania aby przywitac nowy rok wspanialym seksem, jej maz jest do niczego w lozku wiec chciala by wejsc w ten nowy rok z facetem ktory sprawi jej wspaniala przyjemosc, zrobilismy to juz pare lat temu, jak sie poznalismy ale nie w sylwestra, teraz mamy zamiar zrobic powtorke w noc sylwestrowa, cholernie sie ucieszylem, mam zamiar doprowadzic ja do mega rozkoszy, aby nie zapomniala tego sylwestra do konca zycia. A jak wam sie zapowiada sylwek i nowy rok?

Gość gość
Mnie z mężem nudziarzem przed telewizorem, fuj... też bym gdzieś czmychnęła z jakimś słodkim kochankiem, co my mnie mocno przeleciał;)

Gość gość
ale masz marzenia prawiczku :D

Gość niegrzeczny82
Zazdroscisz zazdrosniku? Pewnie ty spedzisz sylwestra przed tv albo przed kompem z p****lami, bo zadna cie nie chce i zazdroscisz tym co seksem przywitaja nowy rok. Milego walenia podczas nocy sylwestrowej cwelu.

Gość gość
nie wiem co bedzie w noc sylwestrowa bo to tylko przeskoczenie o sekundke i nic wiecej

Gość gość
tylko prawiczki o seksie w sylwestra myślą. Inni mają to na co dzień. Sylwester jest od innych zabaw :D

Gość niegrzeczny82
Czyli uwazasz ze w sylwestra nikt seksu nie uprawia? Ja z mezatka na codzien seksu nie uprawiam, a dzisiaj jest do tego doskonala okazja wiec chcemy ja wykorzystac, ona nie ma okazji na codzien na skok w bok, wiec chcemy to obydwoje wykorzystac ta okazje.

Gość gość
a prawiczek czeka, może panience bąbelki do głowy uderzą i się trafi :D

Gość żonaty 45
Autorze, nie słuchaj mądrali, mam zamiar dzisiejszej nocy pójść na całość z mężatką - własną żoną, z którą jestem od kilkunastu lat, i z którą seks wciąż stanowi dla mnie źródło niesamowitych doznań... liczę na to że dziś będzie trochę inaczej niż zwykle, więcej luzu, może pozwolimy sobie na jakieś "szaleństwa" :)

Gość gość
ja mam nadzieje, ze maz mnie wezmie dzis analnie, mam taka ochote byc wyuzdana jak tania k***wka a co!

Gość gość
bez alkoholu. Będę czuła się wyjątkowo

Gość gość
upije sie i d**y ci da

Gość gość
seksu nie bedzie bo mam okres,picia nie bedzie bo jutro ide do pracy na 7 rano.Milej zabawy wszystkim zycze

Gość gość
Jak masz okres to moze w dupke?

Gość gość
Moj chlopak nie przyjechal do mnie a pracuje w UK, zaprosilam mojego dobrego znajomego ktory jest po rozwodzie i mysle ze mnie przez ta noc dobrze przerypie . A ma czym bo juz pod nim piszczalam i sie zwijalam ale nigdy jak byla mozliwosc to mu nie odmawialam. Mysle ze i tym razem zjedzie mnie na maksa zebym pamietala tego sylwestra. Musze konczyc bo juz idzie

Gość gość
Trzeba pic a nie jakies tam głupoty wymyslac.

Gość gość
Większość tu to puszczalskie d*****,jeszcze się tym chełpią!

Gość gość
może ma jakaś samotna pani ochote pikantnie popisać ... może na @ Masz ochote napisz kawasaki3c@onet.pl ;-)