Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile bym dała za takiego mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

Uśmiechniętego, otwartego, szczerego, tolerancyjnego, wrażliwego, z dystansem do świata, inteligentnego, którzy jest wyrozumiały wobec ludzkich słabości i nie kieruje się głupimi stereotypami, który będzie kobietę wspierał i zrozumie jej potrzebę wyrażania siebie, z którym można iść w góry, pojechać w spontaniczną podróż, napić się wina, potańczyć, powygłupiać się, ale i porozmawiać poważnie... Pytanie: czy jeszcze tacy?

Gość gość
Takiego to ze świecą szukać

Gość gość
Dokładnie. Nie obchodzi mnie, jak wygląda, ważne za to, by promieniował taką dobrą energią i nie miał kompleksów.

Gość gość
Mnie sie wydaje ze takich to juz nie ma.. Faceci są z kobietami tylko dla seksu, albo wygody. Posprzątane, ugotowane, a i mozna sie pokazać z taka na mieście. Nie wiem. Taki obraz mezczyzny mam w głowie od zawsze i nie wierze w to, ze mezczyzna moze sie zakochac :)

Gość gość
Znam takiego, ale jest żonaty.

Gość gość
Idealny opis mojego kolegi, którego poznałam za późno (jak już miałam męża). Też myślałam, że tacy nie istnieją... a jednak :o Jest sam, podejrzewam że jest kryptogejem

Gość gość
planujesz targ niewolnikow dla facetow otworzyc?

Gość gość
Pytanie: czy jeszcze tacy? x Spytaj swojego przyjaciela bo zwykle tacy mężczyźni i chłopacy mogę tylko na tyle liczyć.

Gość gość
spytam lepiej swojej zony czy lubi anal_ize 🖐️

Gość gość
kolejna denna kobieta z nudnym życiem chce by pokolorować jej świat i nadać mu sens :P

Gość gość
ja takiego znam,a nawet 2 ,ale wymagania z kosmosu- nie sprostalabys

Gość gość
musiała się zona dobrze napracować by takiego nauczyć partnerstwa ,znam takiego-na początku nic nie umiał,nie miał go kto tego nauczyć,nie miał ogłady,ale teraz.....

Gość gość
jest pełno takich mężczyzn i chłopaków wielu jest gotowych na partnerstwo ale wy wolicie latać i wybierać bad boyów, których chcecie naprawiać

Gość gość
bad boy to k****arz,jak lubił kobiety przed slubem ,taki pozostanie do śmierci to są geny i brak odpowiedzialności,nie wydorośleje nigdy

Gość gość
gość dziś bad boy to k****arz,jak lubił kobiety przed slubem ,taki pozostanie do śmierci to są geny i brak odpowiedzialności,nie wydorośleje nigdy x Może i tak ale powodzenie u kobiet tacy faceci to mają spore

Gość gość
tyle, że do desperatek :classic_cool:

Gość gość
właśnie nie desperatek a u normalnych kobiet często dobrze wykształconych, zamożnych, z normalnych domów, pięknych itp.

Gość gość
weź się nie ośmieszaj, maniaku :classic_cool:

Gość gość
Co tu robisz, jak masz tak duże "powodzenie"? :P

Gość gość
"wózek" ciągnie się w jedną stronę przed slubem narzeczeni grają,udawają, a po ślubie to z górki jesli partner/ka ma inną hierarchię wartości,brak zasad,to niestety rodzina legnie w gruzach

Gość gość
Wspolczoje ci gościu ja mam najwspanialszego faceta kocham go popełnił nieraz błąd ale jest najlepszy dla mnie jestem z nim 20 lat dwoje dzieci ja mam 37 i bym go nie zamieniła jest super

Gość gość
To było do goscia z 11.48

Gość gość
gamonblood 100 procent racji

Gość gość
Abstrahując już od tych waszych wymagań, mam jedno zasadnicze pytanie... często można spotkać stwierdzenie że "takich facetów już nie ma", to ja się pytam, kiedy takowi byli? Za komuny? Kiedy to 95% facetów "tyrało" w zakładach pracy, do domu często wracali pijani mając w d***e obowiązki domowe, bo oni byli od zarabiania, a żony od zajmowania się domem, dziećmi i praktycznie wszystkim, w czasach kiedy to jedyną rozrywką było wyjście do zoo, kina czy do kawiarni, a w połowie domów dochodziło do mniejszej lub większej przemocy domowej? Czy może za czasów tych słynnych rycerzy, gdzie to takowy osławiony rycerz był nikim innym jak zbirem na etacie u władcy, które zadaniem było zabijanie, plądrowanie i gwałty na zlecenie, czasy w których kobieta znaczyła mniej niż inwentarz domowy, a mężczyźni przez całe dnie jawnie przesiadywali w burdelach. Tak więc kiedy to ci wasi wspaniali mężczyźni, te wasze ideały żyli? Chyba tylko w filmach i serialach :P

Gość gość
Ja znam takiego. Do tego jest nieziemsko przystojny i seksowny. I nie zamierzam go nikomu oddac:)

Gość gość
tak, faceci co z kobietami dla seksu i wygody, facet ktory swietnie radzi sobie sam i mu na seksie z byle kim nie zalezy czesto jest sam bo po co mu jakas pijawka albo kula u nogi

Gość gość
jego zona ci go obbierze!!!

Gość gość
facet jest sam,bo żadna nie da się złapać na piękne słówka albo już wyżył się ,a może już nie może