Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pijana dziewczyna na sylwestrze

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w duzym klubie. Ludzie sie dobrze bawia, tańczą a laska ledwo sie trzyma na nogach i zaczepia facetów na sali . Co o tym myslicie?

Gość gość
baba pijana dupa sprzedana

Gość gość
jeden koleś nawet chciał sie nia zajac jak jego dziewczyna wyszła poplotkowac z psiapsiółami, ale jak wróciła i zobaczyła ci sie dzieje to mało nie dała mu po twarzy :P A ludzie się śmiali :)

Gość gość
ona jedna czy bylo takich wiecej? :classic_cool:

Gość gość
a potem ktoś puścił strasznego cichacza i mozna było mieć niezła beke jak się laski zaczynały krzywic w tańcu :P Jedna nawet poleciała na skargę do ochroniarzy :P

Gość gość
a rzecz się działa w ambasadzie w łodzi :)

Gość gość
lasencja była tak nawalona ze kleiła się do wszystkich i do chłopaków i do facetów po 40ce i nawet do jakiegoś Araba :)

Gość MMarthIa
Kiedys miałam seks z Arabem - mial taką dużą pałę ze mdlałam z orgazmów :) Nawet Murzyn mi nie dał tekiej przyjemnosci. Polaczkom daleko do nich :P

Gość gość
Czasami upije się dziewczyna,czasami chłopak. Nie rozumiem dlaczego to dziewczynie "nie wypada" . Nawet jeśli się nie pije za dużo , to czasami można mieć taki dzień że się szybciej upije , np jak jest się niewyspanym , nie najedzony ,to wszystko zależy od różnych czynników Jeżeli ktokolwiek się upił i się zle czuje to nalezy mu pomóc , napewno nie korzystac z okazji żeby coś dla siebie ugrać.. Mi się raz zdarzyło upić w klubie , wypiłam tylko 4 kieliszki a wymiotowałam cały wieczór... Widocznie tak w tym dniu zareagował mój organizm . Siedziałam w toalecie w klubie i wymiotowałam , a ludzie zamiast mi pomóc walili w te drzwi i mnie wyzywali żebym wychodziła , chociaż było jeszcze dużo innych kabin Na szczęście znalazła sie jedna dziewczyna która mi pomogła , weszła do mojej kabiny i trzymała drzwi żeby nikt ich nie otwierał i rozmawiała ze mną , podała mi wody Nie można oceniać kogoś przez to że wypije za dużo , nigdy nie znamy sytuacji , może ktoś ma wyjątkowo słaba głowe , albo problem z alkoholem , słabszy dzien , czy też po prostu ktoś chciał się napić , miał taką ochotę i już zeby wypić duzo , nikt nie ma prawa oceniać

Gość gość
ładnie napisane, ale ta laska wlewała w siebie alkohol, chyba z pół litra wytrąbiła :(