Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Windygirl

Jak kończyą Wasi mężczyźni?

Polecane posty

Gość Windygirl

Pytanie będzie skierowane przede wszystkim dla pań. Jak lubią kończyć Wasi faceci? Ja z moim narzeczonym jestem w szczęśliwym związku od 4 lat. Jego ulubionym zakończeniem jest finał na buzi i języku. Ja oczywiście uwielbiam pieścić go oralnie, z połykaniem też nie ma problemu, ale uwielbiam też jak kończy we mnie. Niestety zdarza się to bardzo rzadko. On po prostu kocha finał na twarzy, to taki jego fetysz i to przeważnie on decyduje jak skończy. Chciałam zapytać, jak to jest u Was? Pozwalacie decydować Waszym partnerom, czy same "wybieracie" miejsce. Gdzie najczęściej kończą?

Gość gość
Ja koncze w c***e

Gość Karina__25
Powiem Ci że mój też więc nie jesteś odosobniona. Ja też lubię w środku ale zdarza sie to najwyżej raz na tydzień. Poza tym podobnie ale tez to juz polubiłam. Połyka jakieś tabletki i jest super.

Gość gość
w ustach i w cipce, ale chyba ze wskazaniem na usta widzę, że to uwielbia lecz powstrzymuje się, by tego nie robić za każdym razem :)

Gość gość
Na twarzy a to hoj p*****lec jeden odgryż mu tego hoja ,jak tak mozna kobiecie na twarz,bez szacunku samiec,ale macie dałnów w domu!

Gość gość
uwielbiam we mnie i często tak mam

Kapituła zebrała się, naradziła, no i czas na podsumowanie: miejsce 1: Ma_rika miejsce 2: Windygirl trzeciego miejsca nie przyznano Kotka została zdyskwalifikowana za brak szczegółów i odpowiedź pytaniem na pytanie

Gość gość
mój uwielbia na twarzy... jak to spływa po buzi... zawsze pyta ale skoro lubimy to samo to nie widzę problemu aby miał tak zawsze;)

Gość Kora mózgowa
Mój sam połyka ...