Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kobiety po 30scte które wygladaja na nastolatki

Polecane posty

Gość gość

bo ja mam 33 lata i dalej wygladam jak dziewczynka nastoletnia mówie o twarzy...bo cialo mam kobiece i to bardzo:) na twarzy nie mam zmarszczek zadnych ..tylko taka lwia zmarcha miedzy oczami czasem jest widoczna.. wygladam na budi poprostu jak dziewczynka czy myslicie ze to zaleta i czy znacie tez takie kobiety? bo wkurza mnie juz czasem ,że obcy ludzie pytaja mnie o dowód i traktuja jak malolate.. w szpitalu raz pielegniara mowila do mnie: "rozbieraj sie dziewczynko i to juz"

Gość GłupiaJolaaa
Ja uważam ze to wada bo jak sie bliżej przyrzec takiej osobie to na jaw wychodzą niedoskonałości związane z wiekiem i ma się wrażenie ze się widzi mutanta ni to młoda ni to dojrzała.

Gość gość
Autorko tego tematu. Wszystko co otrzymałaś pochodzi do Boga, talenty, uroda, życie, krótki czas życia (nawet 100 lat życia jest chwilą w obliczu wieczności). Nie powinnaś się tak przywiązywać to tego jak wyglądasz i jak inni wypadają na Twoim tle. Takie myślenie, przyziemne jest płytkie i burzy wewnętrzny pokój. Jeżeli trwasz w łasce uświęcającej to zachwycanie się sobą i tym co stworzył Bóg, powoduje, że człowiek odrywa się od Boga. Aby uświęć duszę, należy całkowicie wyrzec się wszystkiego co ziemskie, odrzucić wszystkie rzeczy, które blokują błogosławieństwa i sprowadzają człowieka na manowce. Nie należy sobie nic przypisywać, żadnych zasług, bo to może obudzić pychę. Za wszystko co nas spotyka należy za to dziękować. Ziemskie przywiązania do stworzeń i rzeczy martwych powodują, że Bóg nie może wypełnić naszego serca. Dopiero gdy człowiek całkowicie zerwie ziemskie przywiązania (np. do słodyczy, seriali, gier komputerowych, znajomych, w których pokłada nadzieję itd), wtedy Bóg może zamieszkać w Jego sercu i wypełnić je pokojem.

Gość gość
HEHEHE