Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WhatTheLife

Moja Dziewczyna obraża sie dosłownie o wszystko, ale to nie największy problem

Polecane posty

Więc tak, na początek Witam wszystkich, jest sprawa a mianowicie, moja dziewczyna ( aktualnie obrażona o to że ją OBRAZIŁEM, nie wiem w jaki sposób ) pisze sobie sms-y z innymi, oni są z EskaTv i takich innych ( takie numery telefonów sie wyświetlają co są samotni xD ) ona mówi ze nie ma chłopaka i mnie to boli, wogóle nie rozumiem czemu z nimi pisze, jest ich kilka ( wysyłają jej zdjęcia swojego przyrodzenia :x ) a ona jest zadowolona, jak powiedziałem jej ze czuje sie jak dno to sie obraziła o to ze na nią krzycze. Kłuce sie z nią o wszystko. .Ostatnio była akcja, gadała sobie z panem X na Skype, on się masturbował i ona też ( dodam ze oni sie nie znają ) przy mnie nawet tego nie robi. Obraża sie ciągle a ja latam i ją przepraszam. POMOCY CO MAM ZROBIĆ, DODAM ZE MAMY -18 LAT

Gość gość
Jeśli ci daje to korzystaj. Jeśli nie daruj sobie taką szmatę. Nie wkładaj z nią żadnego wysiłku, bo nie warto.

Gość gość
chłopaku nie masz jaj. Honor to dla ciebie jakieś fantazyjne slowo którego nie znasz.............. Nie zdziwię się jeśli wydajesz na nią całe kieszonkowe "bo ona tak chce" PS. masz ty rozum? Bo jaj na pewno nie masz. Pośmiewisko z siebie robisz. Przecież ona cie zdradza, urabia jak chce a ty............. żal.pl!!!!

Gość gość
2 patologie

Gość zona1988
Nie powiedziałabym ze z nią jesteś. I lepiej dla ciebie jesli jednak nie będziesz.