Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiemsieobrazic

nie umiem sie na kogoś gniewać zawsze to ja przepraszam

Polecane posty

Gość nieumiemsieobrazic

nie umiem sie na kogoś gniewać zawsze to ja przepraszam

Gość nieumiemsieobrazic
przykladowo jaak poklocilam sie z chlopakiem i obraziłam na niego, to i tak po kilku dniach to ja przeprosilam bo ie moglam wytrzymac.. i tak jest zawsze planuje sie na kogos obrazic, ale szybko mi przechodzi i to ja pierwsza przepraszam. kto ma tak samo?

Gość gość
to o powinien przeprosic

Gość gość
ja mam tak samo to wcale nie oznacza ,ze jestesmy takie dobre i wyrozumiałe tylko ,ze boimy sie takich emocji jak gniew, złość.. ludzie wchodzą nam na głowe cholera jasna

Gość guslik
Mam na sprzedaż 35 kg smalcu wiejskiego z skwarkami, domowej roboty. Cena do licytacji Kontakt 637873363

Gość guslik
Kupicie???

Gość nieumiemsieobrazic
No wiem właśnie... nie umiem się na kogos dłużej gniewać..ale wiem, że to złe, że ja za wszystko przepraszam...dzisiaj znowu miałam sytuacje taką, pokłociłam się wcześiej z chłopakiem, ale to on zawinnił, ale już nie mogłam znieść tego nastroju i przeprosiłam go...i niby jest ok teraz, no ale on tez powinie przeproszyc, przede wszystkim chyba on.. chyba daję sobą pomiatać

Gość gość
to dobra cecha. pozwala na filtrowanie kto jest kim. w taki sposób ujawniają się pętaki , które to uważają za Twoją słabość ale też wyłuskasz z tłumu perełki -osoby szlachetne , które to docenią choć Ich zdecydowanie mniej. jesteś super.

Gość gość
no raczej nie "chyba" :)

Gość gość
no fakt, mozna trafić na równie spokojną i spolegliwą osobę

Gość nieumiemsieobrazic
jestem super?? to chyba nie jest dobra ceecha. Faceci to się anie domyślają kiedy mają przeprosić i wychodzi na to , że ja przepraszam, ale przez to nic ich nie nauczę.. ale to nie tylko z facetami...wszelkie klotnie z siostra, mama, nie moglam byc dlugo obrazona i po prostu mowilam przepraszam