Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MYCHA895

Ksiązki dla "kobiet"? Co mi polecicie?

Polecane posty

Cześć, jaką książkę mi polecacie? Szukam czegoś o miłości, przyjaźni - ale nie koniecznie. Nie gustuję w kryminałach. Nicholas Sparks - odpada - już mam. A Wy co polecacie, co lubicie?

Gość gość
Bridget Jones

Gość gość
Książki autorstwa Pauliny Simmons.

O już patrze bo chyba nie wpadły mi one w łapki, ale też przyznam że od niedawna się wzięłam za czytanie. Ostatnio dorwałam jedna pozycje Katarzyny Michalak ale okazało się że przed tą książką była pierwsza część - i w sumie rzuciłam ją narazie w kąt bo nie bardzo wiem co działo się wcześniej - tak to jest jak zaczyna się od srodka.

Gość gość
zamiast marnowac czasu na głupotach to bys przeczytała Gabriele Kuby - Globalna rewolucja seksualna. Likwidacja wolności w imię wolności. czyli o gender

Gość gość
"Pora na życie" Ahern Cecelia

Do gość (godz 15:00) Wiesz nie chce być nie miła ale to moja sprawa w jaki sposób spędzam wolny czas, a napisanie kilku zdań Tutaj znowu nie zajmuje wiele czasu i na prawde nie musisz martwić się o mnie - bo nic mi nie ubędzie. Niemniej jednak dziękuję za polecenie książki, na pewno zerknę co to za cudo. Tak jak pisałam - wolę poczytać recenzje, polecenia itp i przeczytać coś gonego uwagi, niz tak jak już wzięłam książkę na łapu capu bo było szlaeństwo - kupiłam, zmarnowałam właśnie wtedy czas - zamiast po prostu poświęcić 5 minut i poczytać recenzję na jej temat - które są jak najbardziej trafne. Wtedy było szkoda czasu i kasy.