Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurkum INA

CHEMIA JUZ WYGASLA ?

Polecane posty

Gość Kurkum INA

hej ! jestesmy razem ponad 4.5 roku ostatnio coraz czesciej zauwazam ze moj narzyczony mnie nie pociaga :-/ wole obejrzec sobie jakis filmik i zabawic sie sama ze soba... straszne to zwlaszcza ze za kilka mies mamy sie pobrac :/ mieliscie podobnie ???

Gość gość
Ja tak mam ze swoja kobieta moze podaj @ to sie uzupelnimy

Gość Kurkum INA
nie chce sie "uzupelniac" chce to naprawic bo bardzo go kocham i chcemy byc ze soba

Gość Kurkum INA
Narzyczony narzyczony narzyczony

Gość gość
Tez chce byc ze swoja bo sie kochamy ale na mail przeciez mozemy popisac ze soba o tym

Gość Vikki 82
WIDZE ZE JUZ TYPOWY polak - cebulak ZDAZYL SIE TU POJAWIC :D zamiast podpisywac sie za kogos chowa sie za pseudonimem autorki wstyd a kysz idz sie zajmij swoim zyciem ! Co do twojego pytania niestety tak to jest w zwiazkach ze trzeba dbac o ten plomien i namietnosc nie jest to latwe ale warto pomysl nad tym! Pozdrawiam

Gość Kurkum INA
jesli chcesz popisac to tylko tutaj, jak TY radzisz sobie z tym problemem i jak probujesz go rozwiazac? jak dlugo jestescie razem?

Gość Vikki 82
W wolnych chwilach biore w zeby cebule, ubieram sie w zezarty przez mole frak pradziadka z wehrmachtu, wychodze na ulice, wymachuje cebula i spiewam: say geronimo, say geronimo dopoki mnie nie zgarnie miejscowy patrol policji

Gość gość3333
Ale kochasz go, czy już nie jesteś pewna? Miłość i pożądanie często idą w parze. Dbacie o to, żeby nie było nudno?

Gość gość
No coz podobnie jak ty ale zaczynam coraz czesciej myslec o seksie z inna kobieta chociaz seks mamy udany ale brakuje wlasnie ten chemi. Ale nidlugo musze wyjsc z domu wiec na@ bedziemy mieli kontakt ze soba

Gość Kurkum INA
KOCHAM GO i to bardzo nie wyobrazam sobie bycia z nikim innym ! z radoscia planujemy slub i nie moge sie doczekac tego dnia i chce walczyc ale nie wiem od czego zaczac jak na razie umowilam sie na wizyte u ginekologa zeby sprawdzic czy wszytsko u mnie ok z hormonami

Gość gość
A co ty badasz hormony skoro lubisz sie sama zabawic to chyba z toba jest ok raczej facet nie nadaza za toba

Gość gość3333
W każdym związku są wzloty i upadki. Jak się kochacie to dobrze. Musicie trochę pokombinować, tylko razem. Porozmawiać. Jakieś nowe miejsca, pozycje. Więcej spontaniczności w seksie a mniej planowania. Z monotonia trzeba walczyć.

Gość Kurkum INA
hormony kazala mi zbadac pani ginekolog wiec sie slucham... staram sie byc spontaniczna czasem nie wychodzi albo trace smialosc co do probowania nowych rzeczy on zawsze ma na mnie ochote, tez bym chciala tak

Gość gość
sama musisz się wprawić w odpowiedni nastrój ! co lubisz ? Kup sobie seksowną bieliznę co w takim guście np. http://www.seks-shop.com.pl/bielizna_erotyczna.php?pro_id=2079poczujesz się bardziej sexy świece do masażu jak będziesz się sama czuła znakomicie to i ochota na faceta Ci wróci. Jak się jest zmęczonym to się woli poleżeć a masturbacja jest tylko sposobem żeby się zrelaksować i pozbyć napięcia...