Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za duzo rzeczy a nie mam gdzie tego chowac

Polecane posty

Gość gość

i ciagle jest balagan. Nie moge patrzec na ten syf w domu. Wyrzucam przegladam szafy a i tak dalej miejsca brakuje. Gdzie wy to wszystko chwacie.Macie az tyle szaf?

Gość gość
Poogladaj sobie perfekcyjna pania domu na tvn player. Tam znajdziesz podobnych sobie. I inspiracje, jak uporac sie z problemem.

Gość gość
palnuje postawic w pokoju duza szafe o szer. 2,5m.mysliscie ze to rozwiaze problem. wkurza mnie tez ciagly balagfanb w przedpokoju. jest nas 3. wiec butow i kurtek jest sporo. mam taki stojak- weiszak. i wszystko na tym jest. i jak to widze az mi sie slabo robi. i tak juz troszke lepiej. bo zmienilam corce w pokoju komode. a z tej starej zrobilamszafke na buty. chociaz buty sa pochawane ale kurtki dalej zawalaja przedpokoj.

Gość gość
a jak ktos jest za greanica to jak ma niby ogladac:/

Gość gość
.l..l,.

Gość gość
zimą stoją tylko buty zimowe i kapcie, reszta schowana do pudełek i leży nawet w wersalce. ubrania przeglądane i jeśli czegoś nie nosiłam 3 lata, to pakuje w worki i podjeżdża samochód, który to zabiera. ubranka po dzieciach oddaje znajomym. zabawki uszkodzone wyrzucam na bieżąco.

Gość gość
Też mam bałagan, bo za mało miejsca na przechowywanie i chora tendencja do trzymanie wszystkiego (to u męża). Wiem, że niedziela, ale walczę z syfem. Fajnie, że jest jeszcze jakaś jełopka, co sobie z syfem nie radzi;)

Gość gość
..

Gość gość ja autorka
tez robilam przeglad. udalo mi sie ogranac w kuchni. powyrzucalam wszystko co nie potrzebne. poprzestawiam w szafkach. to samo w lazience juz jest porzadek. u corki tez juz ograniete. zostal tylko przedpokoj oraz nasz pokoj.

Gość gość
Może wynieść czesc rzeczy do piwnicy, ja zainwestowałam ostatnio w praktyczne kartony z http://www.wok-kartony.pl/ , wszystko ladnie mi się pomieściło, wyniosłam do piwnicy i wreszcie mam porządek w mieszkanku

Gość gość
albo takie pojemniki siatkowe lub metalowe - http://www.pojemnik.net.pl/oferta w sam raz do przechowywania, a jeśli masz jakieś pomieszczenie gospodarcze, to tam można wszystko zmieścić. Są składane, więc jeśli akurat czasowo nie będą potrzebne to nie blokują miejsca :)

Gość gość
autorko twoim problemem nie jest brak szafy a za duzo rzeczy,do kosza z tym wszystkim

Gość gość
Mogę Ci polecic http://www.pojemnik.net.pl/, maja duzy wybor pojemnikow metalowych, można tam chowac rzeczy z który mniej się korzysta i dzieki temu latwiej zapanowac nad domowym chaosem