Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzający teść!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z chłopakiem, mamy jeden pokój oraz kuchnie wspólną z jego ojcem, natomiast korytarz i łazienkę mamy wspólną z teściem, chłopaka bratem i bratową. A teść jest tak wkurzający, że musiałam tu napisać, trzaskając w klawiaturę, żeby nie iść mu przywalić :/ Generalnie kuchnie sprzątam tylko ja. Wczoraj wyszorowałam gazówkę a dzis patrze a ona cała upieprzona od smażenia! Zamiatam tylko ja a teść bez skrupułów wchodzi sobie w buciorach. Odmrażając mięso nie położy go na talerz czy na miskę tylko na suszarkę od naczyń która później jest tłusta ale nawet nie myśli żeby ją wytrzeć. Nie mogę się doczekać chwili gdy opuszczę wraz z chłopakiem progi tego domu !!! Jest jeszcze mnóstwo rzeczy wkurzających które robi teść.

Gość gość
Matka mojego jest identyczna. Nie nauczyla tez mohego zadnego porzadku wiec balagan dla niego to normalny stan, a teraz trudno mi go naprowadzic na wlasciwe tory, tzn sprzatanie. Coz, tesciowa syfiara to i synek syfiarz.

Gość gość
Pamiętaj o jednym, to mieszkanie jest teścia a nie Twoje.W swoim mieszkaniu każdy może robić co zechce a Tobie jak cos nie pasuje to na co czekasz?Wyprowadż sie i po sprawie:)

Gość gość
Jesteś mężatką, że masz teścia?

Gość gość
Wiec skończ sprzątać jak zarosna brudem to moze przejrzą na oczy,a poki co robisz im za sprzątaczkę.

Gość Ale to już było
Dlaczego się denerwujesz? Skoro z faceta taki syfiarz, to sobie odpuść i udaj ze tego nie widzisz.Nie sprzątaj, niech będzie taki bajzel.Umyj swoje rzeczy i natychmiast wytrzyj do sucha i schowaj.Przecież nie położysz na tłusta suszarkę.Może się opamięta gdy zobaczy jaki jest burdel.Stary nie ma zony?

Gość gość
Ojciec chłopaka nie jest twoim tesciem pannico:)

Gość gdyby urban nosil turban
slusznie i nie wiadomo czy zostanie bo niedaleko pada jablko od jabloni :P, :P, :P

Gość gość
no wlasnie myj i wycieraj od razu tylko swoje rzeczy. Jak coś powie, ze jest bałagan to powiedz grzecznie, że nie będziesz tego sprzatac bo on tego nie szanuje i od razu brudzi , nie utrzymuje porzadku i jest Ci przykro.