Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce nie ma tak ładnych kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Polacy to dopiero brzydale. I się nie myją.

Gość gość
no wiesz, raczej to nie ten obszar geograficzny żeby występowały ciemnoskóre brunetki. sorry, ale chyba uczyli w szkole gdzie jaka rasa występuje. A tak poza tym ma okropne wargi i jakiś taki nieprzyjemno wulgarny wyraz twarzy

Gość gość
o! nie wiedziałam, że jak będę "chlujna" to zmieni mi się kolor skóry

Gość gość
ale ona nie jest ładna :( a wręcz przeciwnie....

Gość gość
Mam podobną koleżankę.

Gość gość
'Polacy to dopiero brzydale. I się nie myją. gość dziś no wiesz, raczej to nie ten obszar geograficzny żeby występowały ciemnoskóre brunetki. sorry, ale chyba uczyli w szkole gdzie jaka rasa występuje. A tak poza tym ma okropne wargi i jakiś taki nieprzyjemno wulgarny wyraz twarzy' nie bójcie się, kafeteranie, w tym roku Owsiak zbiera na leczenie waszego bólu du/py

Gość gość
To dziewczyna Balotellego ? jeśli tak to były jej fotki przed operacjami (zrobiła sobie cycki,usta i policzki)

Gość gość
tak, to ta, zdecydowanie zoperowana, na starych zdjęciach zupełnie inaczej wygląda, no ale z warami to ostro przesadziła

Gość gość
na tym zdjęciu wygląda ładnie,ale przed operacjami to tragedia:) dajcie Polkom kasę to też sobie nadmuchają usta :)

Gość gość
Ból d... to ma autorzyna tematu.

Gość gość
ból d/upy masz ty, droga szloro co się przypie/rdalasz do autora

Gość gość
jak ona jest ładna to ja jestem święta :D brzydka + nabotoksowane wary, wygląda jak cyganka

Gość gość
Bo przeciętna polka nie jest po kilku operacjach plastycznych?

Gość gość
Nie mam! Tylko w przeciwieństwie do autorzyny byłam za granicą w paru miejscach i mam porównanie. I, niestety, Polki na tle innych nacji są nie tylko ładne, ale też wyjątkowo zadbane.

Gość gość
Co ty opowiadasz zobacz tylko na facebooku jakie Polki sa sliczne

Gość gość
autor nie obczaił jednego, uroda panny to rzecz gustu, ale widać ma amatorów, jest jakąś modelką , trochę niby artystką. Pochodzi z Etiopii, a typowa etiopka wygląda tak http://travel.nationalgeographic.com/travel/countries/ethiopia-photos/#/mursi-tribeswoman-ethiopia_8381_600x450.jpg i to i tak dobrze, bo gorzej wyglądają te które głodują.Więc niema co sobie wmawiać ze gdzieś tam to same piękne żyją. Po drugie panna jest przerobiona chirurgicznie i to ostro. A po trzecie- ona się prowadza z bardzo bogatym piłkarzem, a nie zwraca uwagi na polaczka cebulaczka. Takie kobiety są poza twoim zasięgiem w każdym kraju autorze

Gość gość
w każdym kraju znajdzie się mały odsetek prawdziwie pięknych kobiet, ładne, zwykłe i te mniej ładne i nie wiem, jaki mtrzeba być idiotą, by sądzić, że w którymś kraju są SAME piękne, a w którymś same mierne

Gość gość
niesamowicie zadbane te etiopki ze zdjęć:) no naprawdę i takie piękne tacki maja w ustach:)

Gość gość
Etiopka rozpoznaje swojego mezczyzne po dlugosc***enisa kiedy czuje go tak gleboko ze zatykaja sie jej druczoly Bartoliniego czyli to musi byc afrykanczyk o minimum 22 cm dlugosci i masywnym zoladziu

Gość gość
no i takiego tez ona ma, a nasz biedny autor z korniszonkiem i bez kasy może sobie tylko trzepać do JPG

Gość gość
one sobie tak usta poszerzają, żeby zmieścić w nich ogromne sprzęty swoich mężczyzn :)