Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 133

Zastnawiam się czy iśc teraz do sklepu

Polecane posty

po wódkę .. Warto czy nie ? Glowa mnie boli i zmęczony jestem . wiec wódka moglaby pomóc

Gość gość
to ty jesteś gejem?

Jakim gejem ? codziennie wchodzę na kindgirls.com

Gość gość
nie jest homoseksualistą, nawet go lubię :D no powiedz prawi, ile ty masz lat? jak długo tu siedzisz? i czy jest szansa na jakąś dziewczynkę? a polityką się interesujesz? wychodzę, to mogę ci kupić :D

29 lat mam siedze tu od 7 lat szans na dziewczynę brak Kobiety są za drogie w utrzymaniu kwiatki , restauracje .. polityka mnie nie interesuje , na wybory nie chodzę .. Czy bedzie rządzić PIS czy PO to i tak nic się nie zmieni i będzie to samo bagno

Gość gość
Lubisz majstrować palcami przy swoim odbycie?

Jakbym wygrał w lotka , to mogę cie zapewnić , ze na 100 % zaczął bym szukać dziewczyny zeby zostac ojcem Jakby mi jedna dała kosza to poszedłbym do innej .. Oczywiście , żadnej bym nie mówił ,ze wygrałem w lotka . Dowiedziałaby się dopiero po ślubie ze wygrałem 3 mln zł .. Jakbym powiedział , to mogłaby być ze mną tylko dla kasy , a tego nie chcę ..

więc jedyna opcja bym znalazł dziewczynę jest wygrana w lotka W tej chwili kobiety maja u mnie raczej marne szanse., bo nie mam kasy

Gość gość
Jakbym wygrał w lotka , to mogę cie zapewnić , ze na 100 % zaczął bym szukać dziewczyny zeby zostac ojcem Jakby mi jedna dała kosza to poszedłbym do innej .. To się kupy nie trzyma :D Teraz też możesz chodzić od jednej do drugiej i dostawać kosz, by za którymś razem, go nie dostać, skoro i tak nie zamierzasz podrywać na kasę, to nie jest ci ona do tego szukania dziewczyny potrzebna. Natomiast do życia z nią, nie tak wiele musisz mieć. Kobiety bywają niezwykle wyrozumiałe. Ileż to kobiet jest z mężczyznami, którzy je biją, nie zapewniają niczego? :D Ty, tylko nie masz kasy. Ale pracę masz? Coś zarabiasz, czy zupełnie nic?