Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt z moich znajomych nie daje nic na WOŚP i ja tez ani centa

Polecane posty

Gość gość

ani grosika

Gość gość
tez nie daje ani grosza moi znajomi tez nie daja dla zlodzieja ani grosza

Gość gość
A zaproszenia dzisiaj rozdawali do pomocy na licytację

Gość gość
też nie dam bo to jakiś obowiązek się zrobił aż strach chodzić w ten dzień bez tego p**********o serduszka bo krzywo na ciebie patrzą zwłaszcza ci gówniarze co zbierają, rok temu byłam w sklepie przy kasie stali harcerze i zbierali odmówiłam to jakiś gówniarz 13 lat zaczął robić komentarze aż żałuję że nie poszłam na skargę na gówniarza

Gość gość
a ja dam bo sprzęt wośp uratował już nie jedno życie, a setki, tysiące żyć a ty sobie ciułaj te złotówkę tylko pamiętaj ż ejak bedziesz w potrzebie to nikt ci nawet gfrosza nie rzuci

Gość gość
to nie dawajcie, mopsiarze :) my damy!

Gość mysza 13
Ja nie daje od lata to oszuści za co robi ten festiwal latem? Kupi jakiś sprzęt dla nie poznaki a za co żyje cały rok? Przeciez on miliony zbiera nikt nie wie dokładnie. Przecz z oszustem.

Gość gość
czemu uważacie, że to oszuści, skąd taki pomysł? i kiedy zbiera wosp, bo ja nawet nie wiem?

Gość gość
cała to wośp to chyba największy przekręt "charytatywny" w historii PL a może i świata. Żeby z takiej kasy nikt go nie rozliczył. No kurna, ja mam firme i z każdego grosza musze sie fiskusowi co miesiąc w zeznianiu tłumaczyć i to podwójnie, bo z vatu i dochodowego, a ten okularnik kręci lody zasłaniając się dobrem chorych. Spoleczenstwo, od którego zbiera haracz nie ma żadnego wglądu w dokładne wydatki z całej akcji i na co DOKŁADNIE zlotowka po zlotowce poszla danina. Skandal.

Gość gość
"a ja dam bo sprzęt wośp uratował już nie jedno życie, a setki, tysiące żyć" Ciotka mojego męża pracuje w szpitalu w moim mieście, którego nazwy nie zdradzę. Podobno ten drogi sprzęt u mnie w szpitalu stoi nie rozpakowany już nie wiadomo ile czasu. Przyczyn tego faktu niestety bliżej nie znam. Kiedyś w jakimś programie nie wiem czy Uwaga czy jakimś innym mniejsza z tym była historia o lekarzu który prywatnie zarabiał kase bo robił badania na sprzęcie który pierwotnie był zakupiony dla szpitala publicznego w ramach akcji wośp. Jak się znalazł u tego lekarza w prywatnym gabinecie ? Tego bliżej nie umiał wyjaśnić nikt. Takie historie utwierdzają mnie tylko w przekonaniu że dobrze że nie daje na to napastujące człowieka na ulicy rok w rok przedsięwzięcie ani groszówki.

Gość gość
ja w tym roku nie dam,po huy,i tak przychodnie i szpitale POzamykane...

Gość zytu
mi się nie podoba robienie wodstoku dla zje/bów,od początku owsiak głosi że na ratowanie ludzkiego zdrowia zbiera,na sprzęt,a za WOSP kase organizuje cyrk dla pajaców sobie podobnych,rokendrolowców,narkomanów i innych meneli...

Gość gość
jebać Owsiaka:D

Gość gość
ja nie daje od kilku lat, bo mnie rząd okrada zamrażając moje wynagrodzenie już od 7 lat i z czego mam dać jak sama po lumpeksach i biedronce kupuję

Gość ryzaty PO
zbierając kasę na wośp,jurek robi przysługę rządzicielom,obojętnie z której formacji,a oni wtedy zamiast wyłożyć szmal z budżetu na szpitale i sprzęt,mogą dzielić się milionami między sobą,to jest cała istota Wośpu,W tym roku nie dajmy ani grosza,w sprzeciwie bałaganowi w służbie zdrowia,głodowym pensjom,umowom śmieciowym i murzyństwu...

Gość gość
jasne, ja zawsze coś tam wrzucałam, niewiele ale zawsze...ale już coraz mniej mam ochotę się w to bawić...niech ci co mają najwięcej się dzielą, najłatwiej jest wyciągać łapy po pieniądze od tych najuboższych...

Gość gość
a ja dam bo mam serce kiedys moze bede potrzebowac pomocy a wy dalej rosnijcie w nienawisci i w chytrosci co bedzie za 10 lat -samoluby egoisci zadnej milosci do drugiego czlowieka zlo powraca z zwiekszona sila

Gość Dareios
Ja mam taki pomysł - jak ktoś twierdzi że to oszuści to niech przedstawi dowody. Bo to dość poważne oskarżenie. A jeżeli ktoś dowodów nie posiada a tak jęczy to znaczy nie odróżnia się mentalnie od buńczucznego staruszka który siedzi na ławce i pokrzykuje coś o złodziejach.

Gość lukssa
prawda jest taka że to wszystko co kupuje WOSP powinno zapewniać państwo anie ściepa narodowa na sprzęt medyczny ;/

Gość gość
ja pracuję w szpitalu i w 2 poradniach i w kazdym z tych niezaleznych od siebie miejsc korzystam ze sprzętu wośp ludzie ogranijcie się

Gość Dareios
" prawda jest taka że to wszystko co kupuje WOSP powinno zapewniać państwo anie ściepa narodowa na sprzęt medyczny ;/" x A państwo to niby nie ma kasy ze ściepy narodowej?

Co jest do k.. nedzy z tym forum? wpisuje nazwę, hasło a ta p***a mnie pokazuje na pomarańczowo

Gość gość
no ale tak to dajemy podwójnie

A pamiętasz jaki lament się zrobił jak PO chciało rzekomo prywatyzować służbę zdrowia? Ludzie sami nie wiedzą czego chcą.

Gość gość
Ciotka mojego męża pracuje w szpitalu w moim mieście, którego nazwy nie zdradzę. Podobno ten drogi sprzęt u mnie w szpitalu stoi nie rozpakowany już nie wiadomo ile czasu. Przyczyn tego faktu niestety bliżej nie znam. Kiedyś w jakimś programie nie wiem czy Uwaga czy jakimś innym mniejsza z tym była historia o lekarzu który prywatnie zarabiał kase bo robił badania na sprzęcie który pierwotnie był zakupiony dla szpitala publicznego w ramach akcji wośp. Jak się znalazł u tego lekarza w prywatnym gabinecie ? Tego bliżej nie umiał wyjaśnić nikt. Takie historie utwierdzają mnie tylko w przekonaniu że dobrze że nie daje na to napastujące człowieka na ulicy rok w rok przedsięwzięcie ani groszówki. xxx WOŚP ani Owsiak nie mogą odpowiadać za przekręty na poziomie szpitali . To że są osoby niekompetentne i nieuczciwe to nie ich wina.

Gość gośćianka
ty śmieciu katolicki podszczuty przez klechów żal wam d...py ściska że ludzie wam coraz mniej dają zlodzieje w sutannach. A ja WAM zlodzieje nic nie dam, bo okradacie nas wszyskich na parę miliardów z budżetu państwa. Złodzieje.

Gość gość
gość dziś ja pracuję w szpitalu i w 2 poradniach i w kazdym z tych niezaleznych od siebie miejsc korzystam ze sprzętu wośp ludzie ogranijcie się zgadza się, tylko k****, od czwgo jest rząd, tonalezy do ich obowiązku aby zadbać o służbę zdrowia, a nie obiadki, wyjazdy zagraniczne, itp. wszystko z państwowej kiesy dra jak huj, rządzący nie dają rady to wypad z ministerstwa, po huj tam są, ulice zamiatać

Gość gość
tak jak teraz z przychodniami, arłukowicz karze zapisywać sie do innych lekarzy, tylko cym... nie wziął pod uwagę to, że ich rozporządzenie mówi, że co dwa lata można zmieniać lekarza inaczej się płaci a jak pół roku temu z powodu miejsca zamieszkania zmieniłam lekarza i co, mam płacić, bałw... nawet własnych rozporządzeń nie zna i co niektórzy starsi ludzie nie wiedząc o tym zmienią lekarza i zapłacą jeszcze bara....

Gość gość
Arłukowicz to karierowicz robi teraz wielką krzywdę ludziom pod płaszczykiem wielkiego Pana Ocalającego Umęczony Lud. niestey ludzie sa tepi i łykają wszytsko co im tv powie, a prawda jest taka, ze arłujkowicz większa krzywdę zrobił ludziom niż lekarzom

Gość gość
i bardzo dobrze, nikt wam nie kaze :) akcja obejdzie sie bez waszej zlotowki ;) ale wy nie obejdzicie sie bez sprzetu WOŚP jesli kiedykolwiek bedzie wam dane trafic do polskiego szpitala :)