Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męzczyżni poszukiwani !!! Jaki jest was typ kobiet ? :P

Polecane posty

Gość gość

piszcie :D

Gość gość
Blondynka, 160 - 165 wzrostu, szczupła z fajnymi bioderkami dużymi piersiami, drobnym jędrnym tyłeczkiem i brązowymi oczami. Musi mieć mądre spojrzenie, być radosna i zabawna, emanować kobiecością i se/xem, mieć silną osobowość, być delikatna. Powiecie że takich nie ma? Są ja taką znam.

Gość gość
łatwe :classic_cool:🖐️

Gość gość
mysie [kolor włosów] , ważące co najmniej 130 kg do 165 cm wzrostu max. najlepiej starsze niż 40 lat

Aby trochę uściślić swój gust: brunetki, jędrne ciało, piersi raczej większe ale to zależy od ich kształtu i stanu, najlepiej ciemna karnacja lub opalona, krągłe wypukłe pośladki

Gość gość
nie moze to byc typowa POlka

Gość Stjepan
Wystarczy taka, której się jajniki nie polaryzują na myśl o ustąpieniu. Moja zawsze musi mieć swoje zdanie, nawet jak się na czymś nie zna. Strasznie jest wyemancypowana. Lubi udowadniać mi że się na czymś nie znam i często odnosi się do mnie z lekceważeniem ale kiedy w efekcie powinie jej się noga to w tedy "misiu ratuj". Jak lubicie być takie męskie i równouprawnione, to pamiętajcie że rywalizacja u facetów często kończy się bójką. Jakoś później nie widać chłopów żalących się na przemoc domową.

Tak od 168 do 180 cm wzrostu, kolor włosów obojętny oby długie i oczywiście z krągłościami we właściwym miejscu :-) zakres wiekowy 35- 42 :-P