Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obsesja na punkcie facetów, którzy mi się podobają

Polecane posty

Gość gość

Schemat wygląda tak. Ktoś mi się podoba, często jest to w teorii nieosiagalna osoba (albo ktoś starszy, albo zajęty etc, albo go widziałam na facebooku). Popadam w dziwną manię, jeśli nawet niespecjalnie umiem/mogę się zbliżyć do danej osoby albo to zbliżenie nie wypalilo. A często tak bywało, bo to na facebooku nie udało się zintegrować (nie chodziło jeszcze np o mój wygląd, który jest w sumie zwyczajny, bo nie mam tam zdjęć ani nie posylalam). Szukam info o tej osobie po internecie i sobie patrzę, szukam jej kzdjęć po milion razy i cierpię.. Do dziś zdarza mi się wchodzić na facebooki 2 facetów, którzy mi się podobali. Raz posunęłam się do tego, ze chodzilam w miejsce, gdzie pewien starszy gość o określonych porach jeździł tramwajem i probowalam zobaczyć, gdzie wysiada. Ale potem zrezygnowalam, bo wystraszylam się, ze mnie zauważy (a jeszcze mnie wtedy uczył). Czasami nie wiem, czy to zauroczenie, czy obsesja, a może obsesja wynikla z zauroczenia? Jedno wiem na pewno: mam dość sytuacji, gdzie podrywaja mnie faceci nie w moim typie. Ci, ktorzy mi się podobają, podobają mi się z charakteru i wyglądu, tak wstępnie (ale co do wyglądu, to nie trafiło mi się zauroczyc się w jakimś klasycznie przystojnym) bo zawsze trzeba poznać kogoś blisko, by wyrobić sobie o nim do końca opinie. Nie wiem już, co mam robić. Jestem cholernie samotna, ale nie zdesperowana. Nie ulegne przecież koledze, z którym się dogaduje poprawnie... Ale nie ma miedzy nami porozumienia ani chemii. Btw, mocno zakochana byłam raz w życiu. I chyba mu się podobalam, byliśmy na paru randkach, ale byliśmy na innych etapach zupełnie.. Nie pasowalam do niego wtedy.

Gość gość
ja jak byłam młodsza, to latałam za takim jednym. Az mi dzisiaj wstyd..

Gość gość
:D

Gość gość
:D

Gość gość
up

Gość gość
:P