Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_Leaping_Shadow

Co sądzicie o mężczyźnie, który gustuje w takim typie kobiet?

Polecane posty

Gość A_Leaping_Shadow

Taki, który nie lubi solar, ani ostrych seksualnych wampów. Natomiast gustuje w typie delikatnej, wrażliwej dziewczynki, najlepiej o delikatnej krągłej buzi i dużych jasnych oczach. Wzrost najlepiej w przedziale 160-175. Chodzi o kogoś delikatnego, do kogo zawsze można się przytulić i opowiedzieć o swoich tarapatach...

Gość gość
mężczyźni nie patrzą na wygląd lecz na duszę kobiety :)

Gość gość
Wypłakiwać się idź do mamusi a nie dziewczynie, palancie

Gość gość
idealny opis przyjaciolki z penisem

Gość A_Leaping_Shadow
"mężczyźni nie patrzą na wygląd lecz na duszę kobiety" Mylisz się. Oczy są odzwierciedleniem duszy... Poza tym nikt normalny, nie będący hipokrytą, nie zwiąże się z kimś, kto mu się nie podoba...

Gość A_Leaping_Shadow
fikuMikuu - Masz rację. Jestem typem wrażliwego pieszczocha. Kiedy mam wolne, budzę się o 7.00, wstaję o 11.00. A w międzyczasie myślę i wizualizuję w swej głowie myśli wzniosłe i szlachetne. Z resztą, kiedyś w pewnym kręgu znajomych nazywano mnie marzycielem...

Gość gość
Marzycielem?A nie c***a? :D lezysz w wyrze i wizualizujesz ,a lapa pewnie rytmicznie palke masuje ..:O

Gość gość
kobieta nie musi na początku podobać się mężczyźnie fizycznie, często jest tak, że dopiero po czasie dostrzega w niej "kobietę", a to przez fakt wspólnego ponadcielesnego porozumienia obu dusz :) Często zdarza się również, że po zauroczeniu kobietą od strony fizycznej, po bliższym zapoznaniu się z jej intelektem, uroda niewiasty "paszkwileje" :)

Gość gość
podobaja nam sie bratnie dusze

Gość gość
Do 18:23 ja pierdolę kobieto czy ty masz coś nie teges z głową. Co wejdę na kafe to widzę w każdym temacie tą skrzywioną buźkę + jad. Jak się jest nikim to trzeba też zaniżyć samoocenę innym? Jesteś żałosna.

Gość gość
"kobieta nie musi na początku podobać się mężczyźnie fizycznie" W 98% przypadkow jesli kobieta Nie jest atrakcyjna w oczach faceta to goowno z tego bedzie ,natury Nie i szukasz faceci to samcy i wzrokowcy !

Gość gość
Myślę podobnie jak Fiku. Osobiście nie lubię takich facetów, ale pewnie jest masa takich kobiet jakie Ty lubisz :)

Gość gość
Prawda w oczy kole?

Gość A_Leaping_Shadow
18:23 - Mylisz się. I to podwójnie się mylisz. Uczę się, pracuję, stawiam czoła przeciwnością losu. A kiedy wizualizuję to wizualizuję sytuację wzniosłe i szlachetne. Wyobrażam sobie wtedy, że wiszę między niebem, morze i niebem, z Xiężniczką, którą sobie upatrzyłem, albo, jako alternatywę, rozpatruję podryw koleżanki z pracy, która kiedyś dawała mi pewne sygnały. Ona się zwolniła. Ja się zwolniłem. Ale znam jej aktualne miejsce pracy... Jestem wrażliwy i szlachetny i nie wstydzę się tego. Poza tym jestem zodiakalny Taurus, a znakowi byka patronuje planeta Wenus...

Gość gość
faceta zdobywa sie spojrzeniem a kobiete rozmowa.

Gość A_Leaping_Shadow
18:33 - Coś w tym jest. Nie bez kozery mówi się, że bajer jest połową sukcesu

Gość A_Leaping_Shadow
18:25 - Takie bajery to możesz dzieciakom w przedszkolu pociskać, a nie dorosłym ludziom...

Gość gość
dzieciakom? z doświadczenia swojego piszę :) ale chyba trafnie skierowana jest moja odpowiedź :D młody jesteś, stawiasz pytanie na które nie ma jednoznacznej odpowiedzi, więc jak nie zadowala, radzę przesiąść się na harlekiny 🖐️

Gość A_Leaping_Shadow
Mylisz się. Mam 29 lat, w tym roku kończę 30 i wiem, sporo już przeżyłem, i w życiu widziałem. Nikt normalny nie umiałby być z kimś, kto mu się nie podoba. A i ja wiem, z doświadczenia, że pasztety przeważnie mają wredne charaktery. W robocie pasztety rzucały mi kłody pod nogi, próbowały postawić do pionu. Te ładne (w tym koleżanka, którą rozpatruję, jako alternatywę) oferowały pomoc same z siebie...

Gość gość
wazny jest wyglad i charakter

Gość gość
Wcale nie jesteś wrażliwym mężczyzną. Oceniasz innych tylko przez pryzmat wygladu. To że jedna, mniej atrakcyjna kobieta, dała Ci do wiwatu nie oznacza że wszystkie, jak to określasz pasztety są wredne i złośliwe. Po Twojej wypowiedzi określiła bym Ciebie jako płytkiego faceta, dla którego liczy się tylko wygląd. A to że nie podobają Ci się typowe blachary nie czyni z Ciebie nikogo wyjątkowego. Wielu mężczyzn tak ma.

Gość gość84
Każdy ma taki a nie inny gust. Często jest to niezależne od nas. Więc po co to roztrząsać ?

Gość gość
W Polsce kobiety lecą na maczo szowinistę, agresywnego, wulgarnego osiłka

Gość gość
ja taka jestem ale mam ciemne oczy a nie jasne..wiec odpadam pewnie 🖐️ aha,ty wyżej,nie pisz bzdur...nie cierpie agresywnych macho bucuf