Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flower3673

Chłopak chce przerwy co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość flower3673

Hej:) 3 tygodnie temu poznałam chlopaka, od razu zaczelismy sie spotykac. Po tygodniu znajomosci nic sie nie odzywal przez 2 dni, gdy do niego zadzwonilam i zapytalam czemu sie nic nie odzywa to odpowiedzial "po co", potem dostalam od niego wiadomosc , ze tu nie chodzi i mnie to on ma problem ze soba i nie chce zebym go znala takiego jak teraz. Jakos sie dogadalismy, spedzilismy razem sylwestra, ja poznalam jego rodziców on moich bo bardzo nalegal, wyznal ze mnie kocha i mu bardzo zalezy. Potem znów sie zaczelo. Po sylwestrze zamilk i nic nie pisal. Napisalam co sie dzieje to odpowiedzial ze to wszystko za szybko sie dzieje, przerazilo go to, ze to nie ma sensu i zebym dala sobie spokoj i jesli bede jeszcze o nim pamietac to zebym odezwala sie za tydzien to pogadamy i moze on sobie wszystko ulozy. Problem tkwi w tym, ze on od jakis 2 miesiecy codziennie pali marihuane , czesto pije i bierze amfetamine... Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. Czy napisal tak specjalnie o tej przerwie zebym mu dala spokoj, albo rzeczywiscie ma jakies problemy ;(

Gość gość
daj mu spokój.. kobiety na tym forum przerabialy to milion razy i wniosek jest jeden. To nie to.

Gość flower333
tak myslisz, ze specjalnie napisal o tym zeby, za tydzien do niego napisala

Gość nde
oto kwiat polskiej mlodzieRZy :D 🖐️ chlopak jest cpunem, traktuje cie jak gowno, a ty biedulka masz dylemat czy walczyc o te (3-tygodniowa) milosc.

Gość flower333
Ale jemu na prawde zalezalo, bo potrafie rozpoznac kiedy chlopak tylko ma niecne plany a ktoremu zalezy na dziewczynie. Tylko pierwszy raz poznałam chlopaka który sie tak dziwnie zachowuje. Najpierw pisał ze mu bardzo zalezy, poznal mnie z rodzicami i jego znajomymi a teraz wyskakuje mi z taka wiadomoscia. Moze rzeczywiscie ma jakies problemy , długi albo z narkotykami:( Sama nie wiem. Napisalam zeby podal konkretny powod o co chodzi to odp ze chce ale nie moze mi powiedziec. Nikt o tym nie wiem

Gość gość
mowie jako kobieta po przejsciach-nie zalezy mu na Tobie,to jakis cpun z problemami,ktory moze Ci tylko zrujnowac zycie i nic dobrego z tej znajomosci nie wyniknie.I im szybciej o nim zapomnisz tym lepiej Jesli bedziesz w to brnąć,bedziesz nieszczęśliwa,tego chcesz?

Gość flower333
Dzieki za odpowiedz. Myslisz, ze gdyby mu nie zalazelo to po co by w ogole chcial sie spotykac i po co to wszystko?

Gość flower333
Po co by mnie poznawal z rodzicami i mówil ze sie we mnie zakochal i te wszystkie przekonujace wiadomosci ze mu zalezy na mnie. Nie rozumiem :(

Gość nde
'Tylko pierwszy raz poznałam chlopaka który sie tak dziwnie zachowuje.' a jak sie ma zachowywac skoro cpa co popadnie? 'Najpierw pisał ze mu bardzo zalezy, poznal mnie z rodzicami i jego znajomymi a teraz wyskakuje mi z taka wiadomoscia.' bo pewnie byl na fali wznoszacej, a ze gnojek (do tego bierze mase gowna) to mu sie odwidzialo. 'Moze rzeczywiscie ma jakies problemy , długi albo z narkotykamismutas.gif Sama nie wiem. ' a nawet jesli ma to co z tego? chcesz go uratowac? myslisz, ze dla ciebie sie zmieni? kobiety sa zalosne :O chwycilas sie go jak jakas desperatka, ale stan z boku i zobacz jak to wyglada - cpa, raz sie z toba bawi, innym razem kopie w dupe, a to, ze przedstawil cie swoim znajomym i rodzicom to juz w ogole cyrk na kolkach :D to musi znaczyc, ze cie kocha i chce miec z toba dzieci!!!! wydoroslej.

Gość gość
Dziewczyno daj sobie z nim spokój, nie warto... Wasza znajomość trwa tylko 3 tygodnie, Ty się nie zdążyłaś zakochać i on też nie. Jeśli już na wstępie wiesz, że ćpa to po co się w to pakować, znajdziesz sobie kogoś lepszego...

Gość flower333
Moze sie nie zakochalam, ale na pewno cos do niego poczułam i nie moge o nim zapomniec:(

Gość flower333
Aaaa dodam jeszcze ze napisal mi taka wiadomosc: " to wszystko sie szybko dzialo, byłem na bombie a jak faza mnie puscila to czar prysł.

Gość gość
kwiatuszku, dej se spokój z nim. to ćpun, alkoholik i zero. dziwny jakiś, chory psychopata albo jeszcze gorzej pokręcony a może nawet dd. byłaś samotna, szukałaś miłości i trafiłaś na łajdaka, który zainteresował się tobą. czy kochał czy sama sobie wmówiłaś uczucie do siebie- nieważne. gdyby kochał to nie byłby taki chwiejny i bujny jak wiatr zawieje. poszukaj se porządnego chłopaka który pokocha cię na dobre ze złem i będzie przy tobie nawet gdy jest niefajnie. rozejrzyj się wokolo. może jest ktoś inny bardzo blisko ciebie co tylko czeka na twoją miłość?

Gość flower4744
Dziekuje za pocieszenie. Ciezko mi bedzie o nim zapomniec, ale nie mam wyjscia :(