Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nauka angielskiego Lublin

Polecane posty

Gość gość

Jakie szkoły polecicie? Chcę się dobrze nauczyć języka, jestem na 3cim roku studiów, poziom języka jest marny, a wiadomo, że pracodawcy coraz więcej wymagają, więc póki nie mam dużo zajęć chcę podszkolić język. Ktoś coś doradzi?

Gość gość
Chodziłem przez 2 lata do Speak upa. Wrażenia pozytywne, podobało mi się to, że dosyć elastyczne były te zajęcia i jak miałem jakąś przerwę w pracy to mogłem skoczyć do nich i coś tam porobić, ostatnio nawet na moim osiedlu spotkałem jednego ze nauczycieli z tej szkoły, kto wie, może na jakiś inny język się też do nich zapiszę, bo angielski był ok

Gość gość
proszę Was, tylko nie oni...beznadzieja

Gość lektorek
a co to za lakoniczna wypowiedź, bez argumentów. Ja chodzę do Speak Up w Lublinie na okopowej i bardzo dobrze mi tam się rozmawia, motywują mnie i coś naprawdę umiem. Ceny nie przereżają mnie, daję radę w ratach płacić. Dają pomoce dydaktyczne i wsparcie multimedialne przez net.

Gość gość
Według mnie ta szkoła jest ok, na pewno są elastyczni, chodziłem przez 2 lata i podciągnąłem język, nawet ostatnio spotkałem w lidlu swojego lektora ze szkoły :D, okazało się, że mieszka niedaleko mnie

Gość rabatka
Sprawdź również empik school. Zajęcia są dosyć ciekawe i co najważniejsze nauka skuteczna. Chcesz się zapisać na kurs stacjonarny czy online?

Gość milena26
A mnie się nawet podobał lektor ze Speak Up, był przystojny i w ogóle taki kompetentny, miał świetny akcent, aż mi się chciało chodzić i uczyć anguelskiego aby móc z nim rozmawiać i się nie wstydzić. Nawet jak mnie poprawiał to robił to bardzo taktownie.

Gość gość
Poradziłam szkołę Preply w Lublinie. Lekcji on line, korepetycji z angielskiego są bardzo intensywne .Wykładowcy prawie wszystko native speaker. //www.sic-egazeta.amu.edu.pl/index.php?t=2737

Gość kasiulazlbn
Ja z moją siostrą chodzimy do Columbusa <3 super szkoła i nauczyciele też są spoko. Dzięki temu mamy łatwiej w szkole, nie dukamy tak jak inni na lekcji i nie musimy w domu siedzieć nad książkami ;D teraz namawiamy mamę żeby chodziła na angielski dla dorosłych :)

Gość marcin_j
potwierdzam Columbus to dobry wybór, chodzę już 3 lata - zaczynałem praktycznie od zera, gramatyka leżała a teraz bez problemu mogę przestawić się na ang i rozmawiać, czytać, pisać itd. poza tym opłaciło się bo jest to moim niewątpliwym atutem w pracy :)