Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupLodowki

lodówka BEKO opinie

Polecane posty

Gość zakupLodowki

Witam Interesuja mnie Wasze doświadczenia z lodowkami BEKO - jak dzialaja, czy są zawodne czy trwałe? Czy glosne? przymierzam sie do modelu BEKO CN 136221 P I jak jest z przekladaniem drzwi na drugą stronę- ponoć kosztuje to 300zl jesli drzwi sa z elektroniczną obsługą. Jakie macie doświadczenie?

Gość gość
dobra jest tam turek z niej wychodzi wieczorem

Gość gość
Nikt nie ma? ;) no nie wierzę ;)

Gość gość
ja mam, nie wiem jaki to model, ale srednio polecam. Bywa głośna i sama sie zamraza i odmraza, mam pelno lodu lub wody

Gość Beko Polska
Szanowna Pani, Przełożenie drzwi z wyświetlaczem można wykonać samodzielnie, trzeba jednak przy tym przełożyć kostkę elektryczną, której uszkodzenie może skutkować utratą gwarancji. Nie jest to jednak bardzo skomplikowana czynność. Oczywiście, nasze serwisy mogą wykonać tę usługę - wiąże się to jednak z kosztami, których wysokość zależy od serwisu.

Gość zuzannaanna
Nigdy nie miałam lodówki tej marki ale słyszałam, że są bardzo żywotne i niedrogie. Ostatnio widziałam kilka modeli na http://www.mixmedia.pl/top-produkty-wsrod-lodowek,a-2793 i zastanawiałam się nad zakupem. Moja lodówka coś ostatnio szwankuje i powoli rozglądam się za nową. Rok temu ją naprawiałam i znowu coś się dzieje - szkoda bo służyła mi bardzo dobrze przez ostatnie 10 lat.

Gość gość
Nie kupujcie lodówek ani innego sprzętu firmy Blomberg. Lub Beko. To największy szajs i złom jaki można sobie wyobrazić.

Gość gość
Z Beko są modele wyższe a i cena wyższa i gwarancja 5 lat. Co do Beko nie polecam, gwarancja a potem się psuje. Polecam wam lodówki gdzie silnik ma 10 lat gwarancji, a to znowu idzie o nie awaryjność agregatu. Co do praktyczności i lider rozwiązań to LG , np składane półki na duży garnek, osobne sekcje na warzywa , nabiał ryby, ja mam taką gdzie są suwaki i można regulować każdą sekcje, tylko że te z LG od 2 tysi w górę.