Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na parapetówe

Polecane posty

Gość gość

przyjaciółka się przeprowadziła i właśnie urządza imprezę. i nie mam absolutnie pojęcie co jej kupić. Mieszkanie w takim lekko romantyczno- rustykalny. Macie jakieś pomysly co by tu się mogło sprawdzić?

Gość gość
wibrator jej kup dziewico

Gość gość
Komplet garczkow, talerzy, posciel,zegar, kwiat

Gość gość
zegar s kukułkom

Gość JasnowidzXXL
Jeżeli prowadzi gospodarstwo kuchenne to np szybkowar

Gość gość
ja kupuję zawsze coś praktycznego - jakiś gadżet do kuchni, ręczniki, storczyka, jakieś fajne miseczki na przekąski itp. Szybkowar? Przecież dobry kosztuje parę stów

Gość gość
no właśnie, jakieś dodatki, pościel, może jakies ozdoby do domu. jak wiesz w jakim ma stylu to łatwiej będzie dobrac jakieś wyposażenie :)

Gość JasnowidzXXL
Nic nie było o limicie kwotowym. A szybkowar całkiem nieźle się sprawdzający, kupiłem za 72 zł na allegro

Gość gość
wg mnie fajną opcją będą też kwiaty. W takich romantycznych wnętrzach się sprawdzą. Zwłaszcza takie stabilizowane jak z rosebelle. Długo będa ładne a przy tym ładnie się skomponuja w romantycznym wnętrzu

Gość gość
oo dziękuje wszystkim za pomoc ;) dużo pomysłów w jednym miejscu zawsze spoko :) podobają mi się przede wszystkim ręczniki, jakies talerze ozdobne albo kwiaty stabilizowane ;) na pewno coś z tego wybiorę! Dzięki

Gość MorkaMor
może moja rada sie jeszcze przyda, dla swojej siostry na nowe mieszkanie kupiłam zestaw do nalewki z grawerem, jej radość była ogromna;D oczywiście wręczyłam napełnioną, a kupowała na stronie http://grawerowaneprezenty.pl/kieliszki_karafki,c,1703/komplet_karafka_6_kieliszkow_z_grawerowaniem_dedykacji_zyczen_,34766.html, szybko przysłali grawer piękny więc możesz też śmiało zamawiać

Gość gość
teraz hitem na parapetówkę są pościele a w szczególności 3d - sprawdź sklep www.posciel3d.com specjalizują się w takich i mają ponad 5000 fanów jak na sklep z pościelą to mają kilkanaście razy tyle niż ja znajomch na fejsie