Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
93czarna93

Zagubiona w własnym świecie...

Polecane posty

Witam! Postanowiłam założyć tutaj konto, bo już mam dosyć tego wszystkiego.. mam chłopaka, rodzinę, jakiś tam znajomych..ale co z tego? Czuję jakbym była sama, niby są ale nie do końca czuję ich obecność. Kiedyś miałam dobrego przyjaciela na którego zawsze mogłam liczyć, no wiadomo były lepsze i gorsze chwilę. No ale niestety musiałam wybierać..i wybór chyba jest jasny. Nie do końca jednak w tym tkwi problem..chyba jest on gdzieś w głębi mnie..Od małego byłam osobą nieśmiała i zamkniętą w sobie (jest to pewnie spowodowane trudnym dzieciństwem). Teraz już jest niby trochę lepiej, ale nadal trudno nawiązuje mi się znajomości, a jak mam nie daj Boże jakąś sprawę załatwić czy coś to masakra! Stresuję się konkret i ze 100 razy układam w myślach jak to powiedzieć. Mój chłopak to w zasadzie przeciwieństwo mnie- pewny siebie, lubi się obracać w towarzystwie..Ja też bym lubiła..tylko jak?! :( i za wszelką cenę nie chce mu pokazać, że jest inaczej..Chciałabym czasem o tym wszystkim pogadać z kimś, wyżalić się, czy też może dostać jakieś złoto lekarstwo tylko z kim?! Coraz cześciej myślę o wizycie u psychologa, tylko chyba nie mam odwagi żeby przed kimś się tak otworzyć ;/ Też mnie ostatnio nie pokoi to, że coraz częściej po prostu nie panuje nad emocjami i to czasem z blahostki potrafię rozkręcić niezłą awanturę..Nie wiem co robić ;/ Jedyne co wiem, to to że już tak nie chcę dalej żyć..:( pomóżcie ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować